Jump to content

Moto Zajednica

milosdubocica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Sprint Challenger, V-Strom 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

milosdubocica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Bas sam juce pricao sa drugom koji nosi Valiant 2. I on je zadovoljan njome. Tako da cu najverovatnije nju pazariti.
  2. Hvala vam na savetima. Obicicu jos neke radnje i probati jos neke modele koje se uklapaju u moj budzet od 200e.
  3. Da, jesam. Evo mojih zapazanja: MT mi je najbole "legla", ali mi je zasmetalo krckanje plastike (mislim da ce to vremenom uz koriscenje doci vise do izrazaja). Dok je Caberg dosta dosta kvalitetnije odradjena kaciga ,ali pak ne toliko udobna, bas steze sa svih strana(mozda bi se vremenom "razgazila"). Sa Sharkom sam blago razocaran jer sam ocekivao vise od ovog brenda, unutrasnjosti kacige je tako "jeftino" odradjena tako da mislim da ne bi bila udobna za duza putovanja...
  4. Zdravo drugari ima dilemu u odabiru flip up kacige, pa bi mi svaki savet-iskustvo dobro doslo. Posle duzeg traganja knjiga pala na tri slova i to: Shark Openline MT Atom Caberg Droid
  5. Dobri primerci odu za 1h. Jurim vec duze vreme dobar primerak TA650 ali uvek zakasnim Ovaog sam zvao tel jer sam daleko od Sabca hvali ga kako je redovno odrzavan i da sem tih "malih" ogrebotina nema nikakvih mana. Cena 2550e ni makac kaze.
  6. Honda transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda transalp, 2002. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 70000 km, Klenak. Cena 2.650 € - Motori -... Da li neko zna malo vise o ovom Transalpu? Cini mi se da se dosta dugo prodaje.
  7. Cestitam druze na prinovi i neka je sa srecom!
  8. Drugari teska srca oprostio sam se od svog ljubimca posle 3 pune godine i ne toliko puno km. Bilo je lepo dok je trajalo, a sve sto je lepo ima kraj. Puno predjenih km zelim novom vlasniku. P.S. Sreca moja te sam ga prodao u Leskovcu, a novi vlasnik nema nista protiv da ga pozajmi.
  9. Registracija je izasla 13000din sa saobracajnom i tablicama. Malo vise su zezali oko papirologije, resio sam to uz veliku pomoc Marko iz Massagrar-a. Sto se tice samog motora imao sam par "problema": -kad je stigo morao sam da sredim malo branik ispod sedista jer je bio preblizo gume i zakacao je (otegao 2 srafa druga 2 zategao i resen problem). - drugi malo veci problem je curenje rezervoara (kada su varili metalni drzac za platiku malo su preterali sa varom, pa su probusili rezeroar) skinuo sam ga lepo osmirglao i zalepio Bison dvokomponentnim lepkom za metal ( za sad drzi videcemo za nadalje). - drzac retrovizora je plastican pa je ispucao, nalio sam ga lepkom i sad drzi. - bisage uzasno lupaju resenje je keder guma za prozore. To je bilo to od problema koje sam ja imao u samom pocetku. Kada sam te sitnice resio sad uzivam u voznji, mogu reci da sam zadovoljan sta ovaj motor pruza, narocito za ovu super cenu za nov motor. Ugravnom vozim u dvoje, motor vuce bez problema kako na ravnom tako i na usponu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja