Eol 966 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ProMaster je napisao: Ma pusti ti Nenada, on je gej.. Nego 'oces da kupis ti? Sto se tice kupovine -vrlo rado,ali mi se ne slaze boja uz kacigu koju imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da se @Nenadbg88 ne naljuti zbog off-a ... @ProMastermotor ti je topKad se nisam naljutio što si me sa sahrane izvukao da kupiš motor, neću ni zbog ovoga Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8290 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti samo nek si mu prodao, kad se našao neko ko je hteo da da pare za ONO... Ćuti, ćuti...Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У последњем тренутку звао, таман хтео да га сахрани 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ti sa dedinom kaparom da ćutiš Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti samo nek si mu prodao, kad se našao neko ko je hteo da da pare za ONO... Ćuti, ćuti...Sent from my LYA-L29 using TapatalkNeka kaze covek slobodno@Eol kakav je bio TDM Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Nenadbg88 je napisao: Neka kaze covek slobodno@Eol kakav je bio TDM Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Slobodno mogu da kazem da je @Nenadbg88covek sa kojim mozete trgovati....kada sam kupio motor sve je bilo kako je rekao- nije nista sakrio.Mene je TDM super sluzio te sezone .Prodao sam ga jer je bio u planu odlazak iz zemlje.Covek kome sam ga prodao je prezadovoljan. P.S.Jedino sam cuo da je pop sa te sahrane bio ljut heo je da dodje i on da ga kupi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano April 6, 2021 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovakvo, 2005 godiste 37.000 na satu, upravo kupio nov akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je lepota individualna i u ˝oku posmatrača¨, ali ovaj BMW mi je retko ružan motor... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano April 7, 2021 (promenjeno) GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od načina na koji ga gledaš....Ako ga ne gledaš uopšte, onda i ne mora da bude tako ruzan.... :-) Ali je jako povozan i pravi gradski mališa.... Šalu na stranu, ja sam ponudio pa ako se sviđa super, ako ne ja ga i dalje vozim.... Promenio April 7, 2021 član Grasko.car 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 7, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Scarver...pre par godina citajuci o malo povoljnijim motorima koje bih mogao priustiti, naletim i na ovaj model. Napred (@Grasko.car, izvini, moje misljenje) ruzan za medalju, ostalo sve o.k. malo glupo napred rupa umesto rezervoara, a ispod sedista gde bi trebao nesto ostaviti, tank...Prednosti zbog kojih sam ga i gledao : kais, mala potrosnja, mala rega, pouzdan ( ipak je bmw), cak u dodatnoj opremi ima za rupu radio i zvucnike. Na kraju sam uzeo jos ruzniji, Scarabeo 400, sto ne znaci da ce biti u opciji kao sledeci. Ipak je lepota u oku posmatraca... Promenio April 7, 2021 član Blaza Moja greska u tekstu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izbor je pao ja jedan motor. Fazer S2. Budžet, oko 3 hiljade evrića. Ako neko ima dobar da ponudi, neka ponudi Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nenadbg88 je napisao: Drugari, izbor je pao ja jedan motor. Fazer S2. Budžet, oko 3 hiljade evrića. Ako neko ima dobar da ponudi, neka ponudi Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Yamaha FZ6 S2 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ6 S2 Fazer, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 48500 km, Smederevo. Cena 3.550 € - Motori - Polovni Automobili Ово је једино писмено што има на огласима за ту лову. Ја сам се двоумио прошле недеље да продам мој, јер сам имао купца, и да умем овај, али сам на крају одустао. Било ми жао да продам. Преко телефона дечко који продаје деловао ми је скроз коректно. Разлог продаје је овај FZ1 који је у позадини на сликама. Хоће њега да узме. Моје неко запажање, преко слика (могуће да грешим), је да су фелне (сигурно) фарбане, што је ок, али ми се чини и да је маска напред исто тако фарбана. На питање да ли је шта рађено код њега, тј. да ли је шта фарбано, рекао ми је да није. Мада док се не види уживо можемо само да нагађамо. Да, и цена је могла 100е ниже, преко телефона. Мислим да може још да се спусти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem. Kupismo motorčić. S1 ali jako dobar.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 2, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke sa novom makinom, i puno srećnih i bezbednih km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...