Jump to content

Moto Zajednica

Lidl moto oprema

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 88 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650

Pozdrav ljudi, malo kasno pisem, u prosli ponedeljak je Lidlu bila neka motoprema, manje vise nista spec, ali CERADOM za motor sam odusevljen. Mislim da je 1700din bila, nisam je do danas otvarao, i sad kad sam je stavio na motor, najbolja cerada koju sam do sad imao, pogotovo za te pare, kupovao sam skuplje koje su bile sranje. Uzeo sam najvecu velicinu koja je bila i prekriva mi KLE-a u potpunosti. Spolja je nekako tvrdja, kao da je gumirana, deluje dosta kvalitetno, a iznutra ima onaj meki filc. Ispod ima kacenje sa steznikom koji ide ispod motora, tako da je vetar ne skida (sto mi je bio problem sa proslim ceradama), nazad ima providan deo da se vidi tablica (vrv u nekim drzavama je to zakonska obaveza), a napred ima rupe kroz koje moze da se provude sigurnosni lanac kad vezujete motor za neku banderu (tako da se cerada ne moze ukrasti bez da se osteti). Zao mi sto tek sad ovo delim sa vama, ali ako ih ima jos u Lidlu, ovo je best buy definitivno.

Promenio član donadog

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja