Borkosan 418 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF600S, DL650 V-Strom, Beverly 400 Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tank torbu iz naslova.Torba je na magnete koji su izuzetno jaki.Ima tri spoljna dzepa, plus gornji za telefon ili kartu. Ima ručku za nošenje i kaiš za vezivanje.Unutra sa svake strane ima mali dzep da dokumenta i slicno. Ima i kisnu navlaku koja mislim da nije nikad ni koriscena. Bez ostecenja, ja sam je licno samo jednom stavio na motor i provozao krug. Domenzije su dužina 35cm, širina oko 22-25 cm i visina 20 cm ili skoro 25 cm kada se proširi.Nema oštećenja i u odličnom je stanju i odličnog kvaliteta. Stoji mi a i presao sam na skuter. Mogu da donesem bilo gde na relaciji NS-BG ili da posaljem, stvar dogovora.Cena 5000 din.0603360350BorkoEvo par fotografija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 418 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF600S, DL650 V-Strom, Beverly 400 Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 40€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 418 Napisano April 10, 2021 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF600S, DL650 V-Strom, Beverly 400 Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...