banebmw 11 Napisano Jul 8, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 38 godina ,radim u jednoj radionici u slobodno vreme pravim motore ,pravim delove za iste i restauriram motore . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan POzdarv prijatelju , nismo se dugo videli.Drago mi je da si pojavio na nasem forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 9, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan POzdarv prijatelju ' date=' nismo se dugo videli.Drago mi je da si pojavio na nasem forumu [/quote'] Hvala na pozdravima evo i mene malo vec sam zaboravio kao se ovo radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jul 9, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav........ slobodno vreme pravim motore ,pravim delove za iste i restauriram motore . Moja buduca zanimacija......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 9, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da si lud da se bavis sa tim.Moj drugarski savet , samo se vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 9, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 9, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima , video sam tvoju izradu BMW-a R-51/3 pa cu ti poslati slike mog i od mog ortaka 51/3 koje smo radili pa ima skoro 10 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 9, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ih skeniram i da pokusam da ih posaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 9, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Fotke nisu bas nekog kvaliteta . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ste odradili posao. Stvarno, nigde ni viska, ni manjka delova.Samo, ne vidim dobro na slici: kakav je bio filtar vazduha? Nadam se da cemo videti jos nesto od tvojih radova, posto i ja provedem svoje slobodno vreme u radionici, pa te potpuno razumem. Sto sam ja do sad radio sa drugarom quasaarom, imas ovde: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1076&highlight=reborn http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1167&highlight=nsu http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1286&highlight=nsu Pozdrav! :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Crveni motor cini mi se da na slici nema filter jer tad jos ije bio gotov a inace stoji godinama tako u garazi i nikad nije provozan a ovaj drugi je moj motor i ja sam pravio kuciste filtera od aluminijuma i na kuciste nabacio KN filtere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 10, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav banuuuu... kako si ... velkom ovde kako ide bencer ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 10, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Bane Nisi napomenuo da si na svakom moto dešavanju sa foto-aparatom. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Fala Zverka fala NeshaXX eto malo i mene ovde,fala na pitanju dobro sam , kad je motor dobro onda sam i ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Izgledas na fotki ko da te slikao Rembrant Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa Cope napisao sam koliko imam godina tako da su male sanse da me je on slikao a inace tu fotku je napravio moj prijatelj Srdjan Ralic onako iz zezanja a i on vozi motor kawasaki KLR 650 mozes pogledati i njegov site www.r-foto.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa Cope napisao sam koliko imam godina tako da su male sanse da me je on slikao a inace tu fotku je napravio moj prijatelj Srdjan Ralic onako iz zezanja a i on vozi motor kawasaki KLR 650 mozes pogledati i njegov site www.r-foto.com A, kolega fotograf, cuo sam za coveka ali ga ne poznajem... Nista nije iz zezanja samo da znas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upoznaces coveka ,kad kazem iz zezanja to je ono sedeli smo kod njega uzeo je aparat i to je to znaci bez nekih obaveza. Pogledao sam malo site koji si poslao , svidja mi se bas. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Jul 10, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 'de si Bane, kuco stara Dobrodosao na nas forum! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Velkam Bane iz munZe... :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam prijatelji i ja malo da kuckam po toj tastaturi a ne samo po nekim delovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...