mrle 8639 Napisano Septembar 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Prica sa ovim motorom je sledeca: Motor je kupio moj ortak negde pred kraj prosle godine. Posto ne ume da vozi, ja sam motor dovezao iz Indjije kod mene kuci, jer on zivi u zgradi i motor je prezimio kod mene. Ja sam ga odvezao kod skakija, clana foruma, gde mu je skaki odradio servis i sve ostale stvari koje su trebale da se urade, nije se stedelo. Motor sam takodje dovezao kod mene, gde su prilike da ga vide imali neki clanovi foruma. Tako da je motor od kada mu je uradjen servis presao tek par stotina kilometara. Motor je registrovan, vodi se na mog druga Mancu, trenutno je na Petlovom brdu. U sustini sam samo ja i vozio taj motor. Motor je 2000to godiste, oko 20000km na satu, napred ima dva diska, sav je utegnut, lepo ide, ima par mesta gde se vidi da je nekad pao u levu stranu, ali nista strasno. Gume, lanac, lancanici i sve ostalo je u dobrom stanju. Vredi pogledati i probati motor. Cena je 2700 eura. Kontakt telefon 0642618999. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Maj 6, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cena je korigovana na 2700 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Prica sa ovim motorom je sledeca: Motor je kupio moj ortak negde pred kraj prosle godine. Posto ne ume da vozi, ja sam motor dovezao iz Indjije kod mene kuci, jer on zivi u zgradi i motor je prezimio kod mene. Ja sam ga odvezao kod skakija, clana foruma, gde mu je skaki odradio servis i sve ostale stvari koje su trebale da se urade, nije se stedelo. Motor sam takodje dovezao kod mene, gde su prilike da ga vide imali neki clanovi foruma. Tako da je motor od kada mu je uradjen servis presao tek par stotina kilometara. Motor je registrovan, vodi se na mog druga Mancu, trenutno je na Petlovom brdu. U sustini sam samo ja i vozio taj motor. Motor je 2000to godiste, oko 20000km na satu, napred ima dva diska, sav je utegnut, lepo ide, ima par mesta gde se vidi da je nekad pao u levu stranu, ali nista strasno. Gume, lanac, lancanici i sve ostalo je u dobrom stanju. Vredi pogledati i probati motor. Cena je 2700 eura. Kontakt telefon 0642618999. Da li moze slicica sa tim ogrebotinama od pada? Po prici motor deluje dosta pristojno. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan bas je lep motoric.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Maj 7, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan "orah" ulubljenje na rezervoaru, jedva se vidi, rucica kvacila malo malo zakrivljena i vizir je pravljen. nije motor vise kod mene pa ne mogu da slikam, ali je stvarno minimalno osteceno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobar komad, ja ga vido... Diskovi su na nuli, ko da nikad niko nije kočio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan A nisi zainteresovan za kupovinu? Sto ne postavi oglas drugar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan A nisi zainteresovan za kupovinu? Sto ne postavi oglas drugar? Lepo, izgleda makina. Takodje, lepo cvece! Super! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 8, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu za Piaggio X8/125 2005god Evo link ka motoru.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=6486&catid=31&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...