grafigo 3234 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Steta, izgubio si dosta vremena i novaca sa pogresnim majstorima.Trebao si to odmah oterati kod majstora Paganinija. On bi ti to resio u dan, dva i jos bi motor isao daleko bolje nego sto sada ide. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, ali to mu je sto mu je Evo druzimo se, presao sam nekih 650km, jos jedan vikend i mogu polako na mali servis Ponasa se lepo, nemam zamerke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se navikao na tvrdje kvacilo? Vise se ne gasi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, izgleda da sam malo preterao za prvi dan, nije šaka navikla na taj pokret Nema gasenja vise, sve je potaman. Verovatno sam se i ja malo uigrao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da se voziš, još mnogo bezbednih kilometara ti želim! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jul 6, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Konacno kraj agoniji!Puno bezbednih kilometra i bez kvarova ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Od početka sam pratio temu, svaka ti čast na istrajnosti i želji za tim motorom. Neka te služi kao nov! Baci koju fotku da vidimo Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Evo i slike 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...