Jump to content

Moto Zajednica

Batajnica-Balkanski Šampionat

Recommended Posts

• Drug član, 4456 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Zelim da se zahvalim svim clanovia foruma koji su potrosili malo svog vreme i pokusali putem ovih fotografija da nama koji nisu bili u mogucnosti da posetimo i uzivamo sa njima na Batajnici.Docaraju jucerasnju trku i deo atmosfere.Takodjer velike cestitke nasmim clanovima koji su ucestovali na trci i zelim im mnogo srece i lepih trka u sledecoj sezoni.

Samo da vas pitam da nije mozda neko greskom snimio makar jednu trku ili deo trke :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Samo da vas pitam da nije mozda neko greskom snimio makar jednu trku ili deo trke :)

Imam samo klipove sa poslednje krivine pred cilj.

BTW, jel zna neko ko je vozac belog Suzukija 1000 K7/8 u Hepening klasi koji je redovno strugao auspuhe u toj krivini?

Guest Cubric

Zelim da se zahvalim svim clanovia foruma koji su potrosili malo svog vreme i pokusali putem ovih fotografija da nama koji nisu bili u mogucnosti da posetimo i uzivamo sa njima na Batajnici.Docaraju jucerasnju trku i deo atmosfere.Takodjer velike cestitke nasmim clanovima koji su ucestovali na trci i zelim im mnogo srece i lepih trka u sledecoj sezoni.

Ja sam ti okacio dva kratka snimka na rapidshare, prvi ili poslednji mail koji sam ti poslao, pa dva poslednja linka. Start Balkanskog 1000SST i malo ulaz u prvu i drugu krivinu.

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Evo jedna dve slike i od mene to su nasi takmicari iz Temerina i njegovi navijaci (obecao nam pivo u subotu na zurci M.C Patriots ako dodemo;) ;D)

BFeZG_p1220060id4.jpg

404.jpg

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Bila je mnogo bolja organizacija nego u Kraljevu i mnogo vise takmicara.Sve u svemu ja sam bio zadovoljan nasim rezultatima.Nismo pali niti smo imali kvarova to je meni najbitnije.Inace je tokom treninga a i trka dosta njih palo.Jedini problem koji sam ja imao je bio to da nisam imao snagu niti kondiciju tako da sam crko ko ker vec na drugom treningu i na prvoj trci sam "osisao" jedan čunj koji mi je smetao na izlazu na pravac ;D (odvalio mi pola donjeg oklopa) .Nije ni cudo jedna trka u Kraljevu i od tada mozda jos 100km "normalne" voznje na drumu i onda se cudim sto ne mogu...mozda su i godine u pitanju  ;D.Neznam ni ja tacno rezultate znam samo da mi je druga trka dobro krenula medjutim posle ja mislim 7-8 krugova ja sam popustio nisam mogao vise i ako se nevaram zavrsio sam 14-ti od njih 20. Mali je dobro vozio samo je u trecoj trci bio zadnji .... seronja ostao bez goriva u sedmom krugu  :) :) :). Kao pocetnici i sa dosta starijim i slabijim motorima od ostalih ucesnika mislim da nismo bili toliko losi  :).

Pozdrav svim BJBikerima koju su bili i sa kojima smo se upoznali .... pozdrav i svim ostalima.

Zahvaljujem se drugarima iz Temerina i okoline  naravno  i MC-Patriots iz Temerina na dolazenju i navijanju

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Evo jedna dve slike i od mene to su nasi takmicari iz Temerina i njegovi navijaci (obecao nam pivo u subotu na zurci M.C Patriots ako dodemo;) ;D)

Kad je to pa bio problem? Imate 2 od mene  ;D

• Svrati ponekad, 261 postova

e bio sam na trci, i bilo je super, sve je proslo u najboljem redu, sa veoma malo incidenata bez vecih posledica. Otac i sin su pruzili jednu lepu i pristojnu voznju. :) a kad si odvalio pola donjeg desnog oklopa, svi smo se saginjali na ciljnom pravcu da ne odleti u nas :) zezam se naravno. Bili ste brzi od dosta novijih motora. Da li su i Vama smetali takmicari koji su vozili supermoto?

na slici je nas k7 :)

post-4369-12879006196531_thumb.jpg

Guest Cubric

POGLEDAJTE POSLEDNJU SLIKU GDE JE OVA HONDA CBR600 REPSOL. u pozadini je neko pao, lezi neki motor, nisam to video, ko je to pao????

Neki momak sa 600RR novom. Na ulazu u krivinu mu je proklizao prednji, fino je otresao. Ustao je odmah, ali mislim da se ugruvao dobro.

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Bila je mnogo bolja organizacija nego u Kraljevu i mnogo vise takmicara.Sve u svemu ja sam bio zadovoljan nasim rezultatima.Nismo pali niti smo imali kvarova to je meni najbitnije.Inace je tokom treninga a i trka dosta njih palo.Jedini problem koji sam ja imao je bio to da nisam imao snagu niti kondiciju tako da sam crko ko ker vec na drugom treningu i na prvoj trci sam "osisao" jedan čunj koji mi je smetao na izlazu na pravac ;D (odvalio mi pola donjeg oklopa) .Nije ni cudo jedna trka u Kraljevu i od tada mozda jos 100km "normalne" voznje na drumu i onda se cudim sto ne mogu...mozda su i godine u pitanju  ;D.Neznam ni ja tacno rezultate znam samo da mi je druga trka dobro krenula medjutim posle ja mislim 7-8 krugova ja sam popustio nisam mogao vise i ako se nevaram zavrsio sam 14-ti od njih 20. Mali je dobro vozio samo je u trecoj trci bio zadnji .... seronja ostao bez goriva u sedmom krugu  :) :) :). Kao pocetnici i sa dosta starijim i slabijim motorima od ostalih ucesnika mislim da nismo bili toliko losi  :).

Pozdrav svim BJBikerima koju su bili i sa kojima smo se upoznali .... pozdrav i svim ostalima.

Zahvaljujem se drugarima iz Temerina i okoline  naravno  i MC-Patriots iz Temerina na dolazenju i navijanju

Bas sam prolazio pored tebe kad si se zalio nekim momcima na kondiciju.Preporucujem biciklu!

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

e bio sam na trci, i bilo je super, sve je proslo u najboljem redu, sa veoma malo incidenata bez vecih posledica. Otac i sin su pruzili jednu lepu i pristojnu voznju. :) a kad si odvalio pola donjeg desnog oklopa, svi smo se saginjali na ciljnom pravcu da ne odleti u nas :) zezam se naravno. Bili ste brzi od dosta novijih motora. Da li su i Vama smetali takmicari koji su vozili supermoto?

na slici je nas k7 :)

A kome su smetali vozaci supermota???

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Mozda niste znali ovo je vladimirossi i clan je BJB-a  ;D ;D ;D

Decko je vozio extra,sve pohvale za njega.Posebno u zadnjoj krivini,joooj shta je radio.  ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja