RATKO SX 4 Napisano Septembar 29, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan tako je bre...sad mladene preko zime sledi budzenje k4 i kidas sledece sezone...bice do jaja...sto nas je vise bice zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9876 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 4456 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se zahvalim svim clanovia foruma koji su potrosili malo svog vreme i pokusali putem ovih fotografija da nama koji nisu bili u mogucnosti da posetimo i uzivamo sa njima na Batajnici.Docaraju jucerasnju trku i deo atmosfere.Takodjer velike cestitke nasmim clanovima koji su ucestovali na trci i zelim im mnogo srece i lepih trka u sledecoj sezoni. Samo da vas pitam da nije mozda neko greskom snimio makar jednu trku ili deo trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas pitam da nije mozda neko greskom snimio makar jednu trku ili deo trke Imam samo klipove sa poslednje krivine pred cilj. BTW, jel zna neko ko je vozac belog Suzukija 1000 K7/8 u Hepening klasi koji je redovno strugao auspuhe u toj krivini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan evo 2 snimka iz heppeninga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se zahvalim svim clanovia foruma koji su potrosili malo svog vreme i pokusali putem ovih fotografija da nama koji nisu bili u mogucnosti da posetimo i uzivamo sa njima na Batajnici.Docaraju jucerasnju trku i deo atmosfere.Takodjer velike cestitke nasmim clanovima koji su ucestovali na trci i zelim im mnogo srece i lepih trka u sledecoj sezoni. Samo da vas pitam da nije mozda neko greskom snimio makar jednu trku ili deo trke Ja sam ti okacio dva kratka snimka na rapidshare, prvi ili poslednji mail koji sam ti poslao, pa dva poslednja linka. Start Balkanskog 1000SST i malo ulaz u prvu i drugu krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Safety car nije bio loš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte razmak ina startu ;D neko nije znao da postavi takmicare na mesto A one gume bi nam legle...ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna dve slike i od mene to su nasi takmicari iz Temerina i njegovi navijaci (obecao nam pivo u subotu na zurci M.C Patriots ako dodemo;) ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Bila je mnogo bolja organizacija nego u Kraljevu i mnogo vise takmicara.Sve u svemu ja sam bio zadovoljan nasim rezultatima.Nismo pali niti smo imali kvarova to je meni najbitnije.Inace je tokom treninga a i trka dosta njih palo.Jedini problem koji sam ja imao je bio to da nisam imao snagu niti kondiciju tako da sam crko ko ker vec na drugom treningu i na prvoj trci sam "osisao" jedan čunj koji mi je smetao na izlazu na pravac ;D (odvalio mi pola donjeg oklopa) .Nije ni cudo jedna trka u Kraljevu i od tada mozda jos 100km "normalne" voznje na drumu i onda se cudim sto ne mogu...mozda su i godine u pitanju ;D.Neznam ni ja tacno rezultate znam samo da mi je druga trka dobro krenula medjutim posle ja mislim 7-8 krugova ja sam popustio nisam mogao vise i ako se nevaram zavrsio sam 14-ti od njih 20. Mali je dobro vozio samo je u trecoj trci bio zadnji .... seronja ostao bez goriva u sedmom krugu :) . Kao pocetnici i sa dosta starijim i slabijim motorima od ostalih ucesnika mislim da nismo bili toliko losi . Pozdrav svim BJBikerima koju su bili i sa kojima smo se upoznali .... pozdrav i svim ostalima. Zahvaljujem se drugarima iz Temerina i okoline naravno i MC-Patriots iz Temerina na dolazenju i navijanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna dve slike i od mene to su nasi takmicari iz Temerina i njegovi navijaci (obecao nam pivo u subotu na zurci M.C Patriots ako dodemo;) ;D) Kad je to pa bio problem? Imate 2 od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je proslo bez problema, a kondicija ce doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mozda niste znali ovo je vladimirossi i clan je BJB-a ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme on je dobro peglao tu Repsolku, sve je oklopima drljao po asfaltu u ovoj krivini. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan e bio sam na trci, i bilo je super, sve je proslo u najboljem redu, sa veoma malo incidenata bez vecih posledica. Otac i sin su pruzili jednu lepu i pristojnu voznju. a kad si odvalio pola donjeg desnog oklopa, svi smo se saginjali na ciljnom pravcu da ne odleti u nas zezam se naravno. Bili ste brzi od dosta novijih motora. Da li su i Vama smetali takmicari koji su vozili supermoto? na slici je nas k7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan na slici je nas k7 Zato sam i postavio sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Narode ,dali neko moze da izbaci rezultate trka po klasama,nisam nigde naleteo na takvu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan na slici je nas k7 Zato sam i postavio sliku. hehe, hvala, ja imam malo slika, ali sam snimao kamerom trku i neka desavanja po boxu, treba da se prebaci na cd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan POGLEDAJTE POSLEDNJU SLIKU GDE JE OVA HONDA CBR600 REPSOL. u pozadini je neko pao, lezi neki motor, nisam to video, ko je to pao???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan POGLEDAJTE POSLEDNJU SLIKU GDE JE OVA HONDA CBR600 REPSOL. u pozadini je neko pao, lezi neki motor, nisam to video, ko je to pao???? Neki momak sa 600RR novom. Na ulazu u krivinu mu je proklizao prednji, fino je otresao. Ustao je odmah, ali mislim da se ugruvao dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bila je mnogo bolja organizacija nego u Kraljevu i mnogo vise takmicara.Sve u svemu ja sam bio zadovoljan nasim rezultatima.Nismo pali niti smo imali kvarova to je meni najbitnije.Inace je tokom treninga a i trka dosta njih palo.Jedini problem koji sam ja imao je bio to da nisam imao snagu niti kondiciju tako da sam crko ko ker vec na drugom treningu i na prvoj trci sam "osisao" jedan čunj koji mi je smetao na izlazu na pravac ;D (odvalio mi pola donjeg oklopa) .Nije ni cudo jedna trka u Kraljevu i od tada mozda jos 100km "normalne" voznje na drumu i onda se cudim sto ne mogu...mozda su i godine u pitanju ;D.Neznam ni ja tacno rezultate znam samo da mi je druga trka dobro krenula medjutim posle ja mislim 7-8 krugova ja sam popustio nisam mogao vise i ako se nevaram zavrsio sam 14-ti od njih 20. Mali je dobro vozio samo je u trecoj trci bio zadnji .... seronja ostao bez goriva u sedmom krugu :) . Kao pocetnici i sa dosta starijim i slabijim motorima od ostalih ucesnika mislim da nismo bili toliko losi . Pozdrav svim BJBikerima koju su bili i sa kojima smo se upoznali .... pozdrav i svim ostalima. Zahvaljujem se drugarima iz Temerina i okoline naravno i MC-Patriots iz Temerina na dolazenju i navijanju Bas sam prolazio pored tebe kad si se zalio nekim momcima na kondiciju.Preporucujem biciklu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan e bio sam na trci, i bilo je super, sve je proslo u najboljem redu, sa veoma malo incidenata bez vecih posledica. Otac i sin su pruzili jednu lepu i pristojnu voznju. a kad si odvalio pola donjeg desnog oklopa, svi smo se saginjali na ciljnom pravcu da ne odleti u nas zezam se naravno. Bili ste brzi od dosta novijih motora. Da li su i Vama smetali takmicari koji su vozili supermoto? na slici je nas k7 A kome su smetali vozaci supermota??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mozda niste znali ovo je vladimirossi i clan je BJB-a ;D ;D ;D Decko je vozio extra,sve pohvale za njega.Posebno u zadnjoj krivini,joooj shta je radio. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dajte rezultate narode,ima onih koji nisu bili na trkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...