Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel ce moci sutra da se udje? Da ne dolazim za dz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan !Upravo sam se vratio iz Batajnice jer ME NISU PUSTILI da udjem!Samo ucesnici,clanovi ekipa i organizatora mogu da udju,gledaoci ko vas .ebe,ionako se to zbog vas ni ne desava! Ljut sam ko leptir,ne znam sta reci!A na plakatu lepo pise "subota ulaz slobodan" Verovatno vojska trenira strogocu (saka jada) zbog nemilog dogadjaja od pre par dana!Da se razumemo zao mi je pilota koji je poginuo (RIP),ali SRECA da se je to dogodilo na aerodromu,a ne iznad usca prepunog ljudi! Moto trke pratim vec 20 godina,ali sumnjam da cu na Batajnicu vise uci... i mozda bolje da prestanem da pisem jer sam suvise ljut Svim vozacima koji voze zelim srecu i dobre rezultate to sto te '(saka jada)' nije pustila, obrati se organizatoru. a ovo dalje - necu da komentarisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ali stvarno moze li iko proveriti da li se moze sutra uci.... [a ne bih bas da prelazim 100km za nista.... Ko moze molim vas neka proveri..pa neka nas obavesti.... Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan !Upravo sam se vratio iz Batajnice jer ME NISU PUSTILI da udjem!Samo ucesnici,clanovi ekipa i organizatora mogu da udju,gledaoci ko vas .ebe,ionako se to zbog vas ni ne desava! Ljut sam ko leptir,ne znam sta reci!A na plakatu lepo pise "subota ulaz slobodan" Verovatno vojska trenira strogocu (saka jada) zbog nemilog dogadjaja od pre par dana!Da se razumemo zao mi je pilota koji je poginuo (RIP),ali SRECA da se je to dogodilo na aerodromu,a ne iznad usca prepunog ljudi! Moto trke pratim vec 20 godina,ali sumnjam da cu na Batajnicu vise uci... i mozda bolje da prestanem da pisem jer sam suvise ljut Svim vozacima koji voze zelim srecu i dobre rezultate Ma daj choweche, uozbilji se, smiri i razmisli... zar stwarno mislish da wojska ima bilo shta sa time ko ce uci a ko ne na kwalifikacije?! Ja sam se uprawo wratio sa aerodroma i tachno je da nisu pushtali ljude (mada ih je unutra bilo 100-150! :o), ali to su radila trojica u ciwilu, werowatno iz organizacije. Vojna lica sa kapije nisu imali nishta sa tim i uopshte ko si ti da sudish shta vojska radi i zbog chega?! A ako hocesh da prichash o nemilom dogadjaju to uradi na drugom mestu (npr. www.avijacijabezgranica.com) > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vojna lica su se samo pozivala na predstavnike organizatora,a predstavnici organizatora na vojsku (to je njihovo obrazlozenje)! Sto se tice nemilog dogadjaja samo sam rekao svoje misljenje i iza svojih reci stojim! RECENO mi je da ce publika sutra moci da ulazi,samo danas ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Vojna lica su se samo pozivala na predstavnike organizatora,a predstavnici organizatora na vojsku (to je njihovo obrazlozenje)! Sto se tice nemilog dogadjaja samo sam rekao svoje misljenje i iza svojih reci stojim! RECENO mi je da ce publika sutra moci da ulazi,samo danas ne! Lichno znam ljude koji su radili na ulazu i slobodno T mogu reci da je njima sawrsheno swejedno da li si neki 'posmatrach' ili 'uchesnik'! To nije njihowa briga, usotalom da jeste weruj mi da ne bi tamo bilo tih stotinak ljudi - POSMATRACHA! Verovatno vojska trenira strogocu (saka jada) zbog nemilog dogadjaja od pre par dana! Zbog owoga sam kritikowao. Kolege smo bajkeri zato nemojmo da dizhemo koplja na drugim poljima... 'Verovatno' ume da bude jaka rech... Pozz, pun gas i samo polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finac 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najverovatnije + dva navijaca iz ZR! (dolazimo Vlada_R1 i ja, al kolima ) Jel moze mala pomoc kuda do aerodroma, nikad nisam ranije bio, dolazim 'auto-putem' iz pravca NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najverovatnije + dva navijaca iz ZR! (dolazimo Vlada_R1 i ja, al kolima ) Jel moze mala pomoc kuda do aerodroma, nikad nisam ranije bio, dolazim 'auto-putem' iz pravca NS. Au kolega nije valjda da ides autom pffffff.Ja idem motorom ;D ;D ;D ;D Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi jel to sigurno da su trke sutra, zvao me drug i kaže da ih neće biti.. Ima li neko informacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najverovatnije + dva navijaca iz ZR! (dolazimo Vlada_R1 i ja, al kolima ) Jel moze mala pomoc kuda do aerodroma, nikad nisam ranije bio, dolazim 'auto-putem' iz pravca NS. Au kolega nije valjda da ides autom pffffff.Ja idem motorom ;D ;D ;D ;D Vidimo se!!! AArnold znas li ti voziti automobil uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Au kolega nije valjda da ides autom pffffff. Ne, idem Yugom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko rezultate kvalifikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Mi smo isplanirali da se nađemo oko pola 9 kod pekare Blagoje ako znaš gde je. Tu doručkujemo i krećemo za Bataju njegovim GPZom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Mi smo isplanirali da se nađemo oko pola 9 kod pekare Blagoje ako znaš gde je. Tu doručkujemo i krećemo za Bataju njegovim GPZom. Meni nije problem da ustanem ali neznam kako ću Anu da probudim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? www.viamichelin.com unesi samo podatke i dobićes rutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Mi smo isplanirali da se nađemo oko pola 9 kod pekare Blagoje ako znaš gde je. Tu doručkujemo i krećemo za Bataju njegovim GPZom. Meni nije problem da ustanem ali neznam kako ću Anu da probudim.. Pa lepo kofu vode u šake i... ;D Jel' idete kolima ili motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2643 Napisano Septembar 27, 2008 Braveheart, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? Covece kad ides novosadskim putem malo pre Bga imas tablu za skretanje batajnica,sidjes sa novosadskog puta i picis ka aerodromu nemozes da promasis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Mi smo isplanirali da se nađemo oko pola 9 kod pekare Blagoje ako znaš gde je. Tu doručkujemo i krećemo za Bataju njegovim GPZom. Motora više nema idemo kolima! Meni nije problem da ustanem ali neznam kako ću Anu da probudim.. Pa lepo kofu vode u šake i... ;D Jel' idete kolima ili motorom? Motora više nema idemo kolima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja krećemo sa Voždovca pa ako neko ide odavde, javite da se nadjemo. Ti si sa Voždovca? Komšija.. Ana i ja idemo kada krećete? Mi smo isplanirali da se nađemo oko pola 9 kod pekare Blagoje ako znaš gde je. Tu doručkujemo i krećemo za Bataju njegovim GPZom. Motora više nema idemo kolima! Meni nije problem da ustanem ali neznam kako ću Anu da probudim.. Pa lepo kofu vode u šake i... ;D Jel' idete kolima ili motorom? Motora više nema idemo kolima! Uf ne znam kako bi onda, izgubićete nas jako brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? www.viamichelin.com unesi samo podatke i dobićes rutu. Extra sajt... Biker Boy jel dolazis sutra na trku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan To ti misliš ali neka ti bude! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...