Endurac 962 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Daylight u silkonsko crevo zaptiveno sa victor reinz. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Februar 27, 2021 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepasi. Poyy.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Februar 27, 2021 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Os da ti posaljem jedan "tajmer" za odlozeno/auto ukljucivanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori moj. Ne treba, gledam da bude sto manje struje a ovo bas malo trosi:)))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Februar 27, 2021 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne znaju (nije reklama ali je preporuka):Diht Masa Victor Reinz +300ºC je proizvod visokog kvaliteta. Kod novijih modela motora i automobila sve češće se dihtunzi između vitalnih delova motora izbacuju. Umesto dihtunga se sve više koristi masa za dihtovanje. Victor Reinz je svetski renomiran proizvođač delova za dihtovanje, dihtunga i masa za dihtovanje. Victor Reinz masa trpi velike temperature, do 300ºC. Koristi za dihtovanje poklopca glave, dihtunga glave motora, dihtunge kartera, dihtovanje vodenih sklopova, sklopva ulja, itd… 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan izizetno dobra iskistva imam sa tim silikonom. Dihtuje cak i ako je malo prljavo ili masnoPoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1808 Napisano Mart 9, 2021 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa njim pokusao da predihtujem lonce karburatora, nisam uspeo.. Ono malo sto je unutra ka plovku strcnulo se rastopilo u benzinu i zapusilo ceo karburator. Eto moje iskustvo je da nije otporan na benzin, za ostale spojeve odlican i postojan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...