Pablo 1920 Napisano Jul 13, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Jul 25, 2005 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono nije lose !!! usli ja i cale i cim udjes pridje neko i isprica pricu kako su ok,najbolji ovo ono... kao i svi !!! Ja kazem cuo sam da im se brzo kvari elektronika i kao jel istina on kao ma ko te to lagao ... Ma sve u svemu ja gledo scootere cale kola i zajedno smo otisli onako skepticni jer su cene KATASTROFALNE !!!! :evil: stet sto pezo nepravi malo jace motore a ne samo scootere !!! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja biker 0 Napisano Jul 4, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam peugeotov skuter i nisam zadovoljan nikako.Nisu kvalitetni dijelovi.Bolje da francuzi prave samo kola, a da se ne mesaju u motore.To je moj komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan U NS prodavnici sam gledao kacige. Devojka je bila ljubazna i fina. Pustila me da probam na miru, objasnila mi kad sam nesto pitao. Na kraju: "Da li mogu naruciti model koji mi se svidja, a nema ga ovde? Svakako, pocetkom januara nabavljamo robu, samo se tada javite ili dodjite". Skroz super poslovna politika zastupnika za neku opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...