WhipTrip 0 Napisano Februar 24, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ljudi Hitno mi treba Kontakt Brava za Kawasaki Er-5 ( Twister) ako znate koja je dobra zamena koja moze da ide umesto original Kawasaki er -5 brave zamolio bih vas da mi kazete . Hvala Unapred. Kontaktirajte me na broj 062-837-3341 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja mislio da imam problem sa bravom na ER5ici, motor je radio i kad izvadim ključ nije se gasio a palio je i bez ključa, kupim drugu bravu i odem kod majstora. Medjutim nije bila brava koja je stalno imala struju nego žice od reglera koji je kod kawe er5 na bezveznom mestu. Stoji na viljušci ispred zadnjeg točka. Vremenom od toplote i zalivanja vodom ispucala i otpala izolacija na žicama, one se dodirnule i brava non stop pod strujom. Premeri majstor regler, dobar, zamenimo žice stavimo duže i napakujemo regler ispod desne plastike sa strane. Sa zamenom žica na regleru brava radi normalno. Tu što sam kupio otišla je u Sokobanju valjda tako da nemam bravu za prodaju. Proveri žice na regleru za svaki slučaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Februar 24, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ta brava je izgleda kod mog druga stigla Malo je nezgodna zamena zbog sigurnosnih srafova samo.. Stara je crkla bas kad smo se vracali sa jedne ture i to na ulazu u Sokobanju, sreca bili smo na 2 km od kuce.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Februar 24, 2021 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš gornji trougao, okreneš ga i polako mali kirner i čekićak... Čuk, Čuk, Čuk I brava je skinuta... Posle staviš obične šrafove i pičiiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WhipTrip 0 Napisano Februar 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na odgovorima, Majstor je otvarao bravu i rekao da nema spasa bravi da mora da ide nova, vec sam imao problem sa njom kad sam uzimao motor, radi samo u jednom polozaju koji nije bas stabilan mora da se ubode, Samo od jednom je prestala skroz da radi, Jel postoji mogucnost da se stavi brava sa nekog drugog motora? Provericu zice na regleru ,hvala jos jednom Promenio Februar 25, 2021 član WhipTrip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17154 Napisano Februar 25, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.net/katalog/kawasaki/er5-97/kontakt-brava-sa-poklopcom-rezervoara.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...