spike 1 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako neko zna gde mogu da nadjem polovne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako neko zna gde mogu da nadjem polovne.... Odeš u KDM naručiš, i za jedno dve godinice ,kada ti više ne budu trebali, stignu > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u KDM naručiš, i za jedno dve godinice ,kada ti više ne budu trebali, stignu > Moze za par godina, al uz malo vise srece ;D Pokusaj da ih pojuris za neke polovne ako imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod njih je jedan retrovizor 95Eur a meni trebaju oba....nisu normalni...a o brzini i da nepiracamo samo cu se iznervirati.... Zamisli neko mi je skinuo oba retrovizora sinoc.....popizdeo sam kad sam video jutros Pitao sam ih za polovne i neznaju nikoga...ako neko zna gde mogu da nabavim mnogo bi mi znacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod njih je jedan retrovizor 95Eur a meni trebaju oba....nisu normalni...a o brzini i da nepiracamo samo cu se iznervirati.... Zamisli neko mi je skinuo oba retrovizora sinoc.....popizdeo sam kad sam video jutros Pitao sam ih za polovne i neznaju nikoga...ako neko zna gde mogu da nabavim mnogo bi mi znacilo... Mislim da su ih skinuli zbog cene. Umesto klasičnih šrafova stavi torxeve i ugradi alarm. Jebiga baš mi žao, mamu li im lopovsku. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce i zbog kradje i zbog ovih Kymco derikoza, pa nama kad se nesto pokvari treba dzak para da se kupi deo....pre 30 dana sam kupio stop svetlo kod njih isto za Grand Dinka..........105 jebenih evra ??? cena sitnica,a blatobran, branik...sam cekao i cekao i cekao, da bi mi danas rekli da stizu iduce godine > Za prevenciju monetarnog soka i cuvanje zivaca dacu 2 saveta: 1)ne kupujte KYMCO motore koji su odlicni jer su uvoznici najobicniji vacarosi 2)vec je Revolution sve lepo objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma popizdeo sam.... hvala na savetima.... cekacu da nadjem neke polovne da nedajem ovim lopovima iz KDM tolke pare a i mora da se ceka 15 dana, a svi znamo kolko stvrano traje njihovih 15 dana....znaci tolko su spori da me nerviraju jos vise od ovih lopova sto su mi digli retrovizore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...