Forsberg 4607 Napisano Februar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Wayxin R6 komunikatori. Po specifikaciji, podržavaju umrežavanje do 6 vozača, a u jednom trenutku razgovor može da teče između dvoje. Mogu i na openface i na fullface kacige (dolaze sa mikrofonima za obe opcije). Nekorišćeni, samo sam jedan upario sa svojim telefonom da vidim kako radi i kako se čuje (razmišljao sam da ostavim za sebe, ali mislim da ću iz neke naredne ture). Cene: 1 komad - 6.000 2 komada - 10.000 3 komada - 18.000 4 komada - 20.000 Najmanje mi se isplati da prodam 3, a da mi ostane jedna, pa je zato cena za 3 bez popusta. Komunikatori su nekorišćeni, ali nisu u originalnom pakovanju. Promenio Februar 23, 2021 član Forsberg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 23, 2021 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li FM radio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9056 Napisano Februar 23, 2021 Drug član, 1908 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li FM radio? I ti koji imaju, nije to nešto, los zvuk, los prijem, da ne očekuješ čuda..Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Februar 23, 2021 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti bude zanimljivo, da se otarasimo oboje onoga sto nam ne treba Kordura jakna u zamenu za par komunikatora mozda? Nema tragove koriscenja, pantalone parnjak (takodje male) prodadoh ovde na forumu, jakna stoji... Lufteri na rukama (sa snirom) i ledjima, protektori na ramenima, ima mesto za iste na laktovima i ledjima, zimska postava uz jaknu. Velicina L, za nekoga oko 180 visine i izmedju 80 i 100kg taman... Od starta mi je mala, par puta nosena, oprana i tako stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Februar 23, 2021 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo je na meni, oko 112kg, 179 visok... Zateze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Februar 23, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Arakis said: Imaju li FM radio? Nemaju. 14 minutes ago, N.F.S. said: Evo je na meni, oko 112kg, 179 visok... Zateze Primamljiva ponuda, ali od kolega prošle godine dobih jaknu na poklon, tako da ne bih menjao za novu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Februar 23, 2021 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretnu prodaju zelim drug! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 23, 2021 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo u ekipi 5-6 ovih komunikacija, mogu reci da rade perfektno i vrijedi svaku paru. Baterija drži bukvalno cijeli dan i to u rezimu razgovora. Garantujem u povremeno koristenje i par dana bez dopunjavanjaPoslano sa mog 5053K koristeći Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Februar 26, 2021 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prodato @EnesNP iako ne preko foruma 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...