acim 765 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i noviteta za ljubitelje BMW-a, doduše model iz srednje klase, ali interesantno izgleda. U odnosu na stari, ovaj model ima sedište spušteno na 800mm, hod prednje viljuške povećan na 220mm, a zadnje smanjen na 165mm. Novitet je i rezervoar koji se sada nalazi ispod sedišta, kao i kod većine drugih novijih BMW-ovih motora. Agregat je ostao neizmenjen. Više informacija ovde: http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/bmw/2009-bmw-g-650-x-country-ar60573.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro možda se nekom i svidi, meni iskreno ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan meni se ovo ne dopada ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan ni meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar ispod sedišta nije novitet pošto ga od 2000 nose f650 gs i cs.Inače motor napravljen u stilu SCRAMBLERa i strašno upotreban Off-road motorić, jednio što nije made in ENGLAND. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A niko da primjeti prednju USD viljušku? To mi nešto ne ide u glavu - USD viljuška na offroad motorčetu... Mada, ko zna... Nisam inženjer za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki sam ljubitelj BMW-a, pogotovu stare 650-ice ali ovaj je stvarno ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliki sam ljubitelj BMW-a, pogotovu stare 650-ice ali ovaj je stvarno ruzan to sam ja hteo da napisem upropastise ga :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ko da je pravljen za postare u imucnim zemljama. vec vidim svajcarskog postara na njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A mozda se mogu kupiti kao dodatna oprema drugaciji oklop, farovi, vizir, sediste, prednji branik... pa da se to malko upristoji, da ne kazem sakrije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A mozda se mogu kupiti kao dodatna oprema drugaciji oklop, farovi, vizir, sediste, prednji branik... pa da se to malko upristoji, da ne kazem sakrije moze da se kupi neka husqvarna ionako je to to jer dok je bmw nije kupio u proizvodnji nisu imali nista slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ga rado posedova,jos kad bi ga dobio na poklon :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih zalio da dobijem jedan ovakav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan odmah bi stavio neki far, da bar lici na motor, recimo kao ducati demon ili moze neki tipa mt03,ili od k serije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Septembar 17, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan nasta ovo lici ........ :o da nisi napisao bmw pomislio bih quinqi neki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ja neku razliku u odnosu na model 2008 osim te kretenske orange boje. Ima ga moj drugar i nije uopšte loš motor, čak bolje ubrzava od mog pegasa (koji je inače brži od XTX sa akrepima ) Jako mi je bilo smešno kad sam video da na skoro svakom delu od tog BMW-a piše APRILIA. Inače ovaj motor košta ~9000 eur ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja cvrsto stojim iza BMW-a ali meni ovde nesto nije sve kako treba. Ne svidja mi se ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo isti motor ali u boljem izdanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec mnogo bolje X Challenge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo isti motor ali u boljem izdanju. To nije BMW, to je KTM presvučen BMW plastikom... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To nije BMW, to je KTM presvučen BMW plastikom... ;D ;D ;D ;D ;D Da ovaj X-moto je ocigledna kopija duke II Koliko ja znam bmw ranije nije pravio ovakve "bicikle" Njamanje sto je imao je F650 sto bas i nije mali motor Ali odkad je kupio husqvarnu.. Jel se to samo meni cini da ima previse slicnosti u konstrukciji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan To nije BMW, to je KTM presvučen BMW plastikom... ;D ;D ;D ;D ;D Da ovaj X-moto je ocigledna kopija duke II Koliko ja znam bmw ranije nije pravio ovakve "bicikle" Njamanje sto je imao je F650 sto bas i nije mali motor Ali odkad je kupio husqvarnu.. Jel se to samo meni cini da ima previse slicnosti u konstrukciji??? koje si ti tu video slicnosti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i noviteta za ljubitelje BMW-a, doduše model iz srednje klase, ali interesantno izgleda. U odnosu na stari, ovaj model ima sedište spušteno na 800mm, hod prednje viljuške povećan na 220mm, a zadnje smanjen na 165mm. Novitet je i rezervoar koji se sada nalazi ispod sedišta, kao i kod većine drugih novijih BMW-ovih motora. Agregat je ostao neizmenjen. Više informacija ovde: http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/bmw/2009-bmw-g-650-x-country-ar60573.html Uh što je ružan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...