castor 384 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno upravo. Zlajo, imaš mail. Skenirana uplatnica. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 352 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno upravo. Zlajo, imaš mail. Skenirana uplatnica. Pozdrav. Me 2. Negro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da se prijavim za crvene trakice, ako nije kasno. Prednji tocak mi je 18", a zadnji 17". sutra zorom uplacujem Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12"--------------------------------//PLATIO wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' -------------------------------//PLATIO Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18" Darden - RED 17" ili 18" ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Darden moze, nije problem, samo uplati i pusti mi pp sa podacima... U petak dizem pare i kupujem, znaci zadnji rok je do sutra uvece, mislim da vise nije fer jer ima ljudi koji su uplatili jos u prosli petak... I uplacujte u intesi jer je bez provizije (bar su mi tako rekli) a i pare odma legnu... Ko god je jos zainteresovan nek slobodno uplati sutra pare i samo mi pusti pp i nek se doda na spisak.... Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12"--------------------------------//PLATIO wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' -------------------------------//PLATIO Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17------------------------------------//PLATIO milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18"-----------------------------------//PLATIO Darden - RED 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ok fala, uplatio sam ti 1200 za jos jedne trakice za prijatelja. 17" srebrne Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12"--------------------------------//PLATIO wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' -------------------------------//PLATIO Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17------------------------------------//PLATIO milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18"-----------------------------------//PLATIO Darden - RED 17" Darden - SILVER 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze idem sada da doplatim jos para pa kada se vratim iz banke pusticu ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu, ili ne umem , da okacim fotku u pp eno gi na mailu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U PP ne može ništa da se okači ili doda (mislim na attachment). Pošalji mu to na mail koji je napisao koju sttranu ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan U PP ne može ništa da se okači ili doda (mislim na attachment). Pošalji mu to na mail koji je napisao koju sttranu ranije... ok fala uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dizem pare i kupujem, cim stignu javljam ovde prvo, tako da pratite temu, a onda cemo oko preuzimanja... Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12"--------------------------------//PLATIO Quickly-SILVER 17"------------------------------//PLATIO Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' -------------------------------//PLATIO Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17------------------------------------//PLATIO milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18"-----------------------------------//PLATIO Darden - RED 17"---------------------------------//PLATIO Darden - SILVER 17"-----------------------------//PLATIO wice-RED-17" sa belim cbr600f natpisom------ //PLATIO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Trakice su upravo kupljene/narucene, sad samo malo strpljenja dok nestignu... Vikendi se neracunaju tako da ce biti poslate pocetkom sl. nedelje i onda sve zavisi od postara... Nemojte me zvati i slati pp-ove dal su stigle, napisacu prvo ovde cim budu tu... Pa cemo onda da se izdogovaramo oko preuzimanja, da bi prosli sto jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...evo kako izgleda silver... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan fala kolezi Zlaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 31, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uffff, kako mu dobro cuci!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Exxxxtra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan faLa drugari,al stvarno je do jaja jos je i reflektujuca!nije mi ni jednog dinara zao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji mogucnos narucivanja trakica jos uvek ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji mogucnos narucivanja trakica jos uvek ? Ja vise necu narucivati, ovo je poslednja tura jer nemam nikakve zarade, samo cimanje za koje bas nemam nesto vremena... Ove bi trebalo da stignu sutra ili do kraja sl. nedelje... (sa postarima nikad nisi nacisto) Ostace mozda 1xSILVER 17" jer sam greskom narucio (prebrojao se) pa ako nekom treba... Ne znam,obrati se kolegi Nesicu (valjda nece opet traziti od mene da mu prebacim pare na paypal racun ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nesic prodaje i narucuje trakice. fala zlajo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,obrati se kolegi Nesicu (valjda nece opet traziti od mene da mu prebacim pare na paypal racun ;D) vec smo se dogovorili hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda na Banditu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...lepo zalepljeno nema sta... ...nego jel ide taj bandit nesto? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan !!!STIGLE TRAKICE!!! Ovako,one su u ZR-u a ja sam u NS-u... Sutra-prekosutra ce ih drugar ili ko bude dolazio doneti za NS. 1.Darden dodji u cetvrtak poslepodne po niih, sad cu ti pustim pp sa adresom.... 2.negro i milance80 dogovorite se kome da posaljem, jer ste iz mladenovca pa medjusobno razmenite... (a i ustedecete na postarini) 3.Quickly i Purec92 saljem Quickly-ju... 4.bopk ajde mi samo reci dali AKS donosi u Prokuplje tj. dali ti je stizalo nesto preko kurira i kojeg (tj. koje firme i kad ti odg. da ti posaljem) 5. Beogradjani jel cete da posaljem nekom pa da razdelite, ili cete se provozate na hladan sokic... Cetvrtak i Petak sam u NS-u a Subotu poslepodne i Nedelju ceo dan u ZR-u... Najbolje bi bilo u cetvrtak poslepodne ako dolazite da dodjete u NS ili u nedelju u ZR... Wice tvoje jos nisu stigle a trebale su pre ovih, pusticu veceras mail prodavcu da vidim sta se desava, nemoj nista da brines, moraju stici inace vracaju pare... Mada sigurno je do postara.... 2,3,4 ja bi vam poslao AKS-om u cetvrtak, tako da bi vam u petak stigle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ...lepo zalepljeno nema sta... ...nego jel ide taj bandit nesto? ;D Hvala kolega Jako je vozan, trpi sporiju vožnjicu ako je neka gužva, povlači dobro od 3500rpm već, tih je kao fen ali šta da se radi. Ne troši mnogo, jedina moja zamerka je što nema merač temperature.. I mogli su malo da ga naprave mršavijeg, 218kg bez tečnosti Nisam ga vozio nešto brzo, na youtube-u kažu da ide 240km/h.. Znači ako nisi neki divljak i ne voliš da juriš nešto mnogo (ionako spada u klasu Tourera), Bandit je pravi izbor. Imaš Makijev test Bandita, ista mašina samo je njegov naked. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani kako cemo ? :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...