HornY 57 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da Vam resim sve probleme oko traka za felne,imam kater i potrebnu foliju a ako ste u Bgd-u i zalepicu Vam za dz. 064/11-33-177 Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo su se tresle ruke al ipak je gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo su se tresle ruke al ipak je gotovo... a ovo su one trakice koje imaju da se kupe koje su totalni krs i koje ce se odlepiti verovatno posle prve kise a inace jel se meni cini ili ti fali malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad se igrate sa katerom chudi me da niko nije ubacio natpis neki u nastavku trakice kao shto je na cbr-u ... npr ime motora , vash nick ili neshto totaklno drugachije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan bice i toga sto da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo su se tresle ruke al ipak je gotovo... a ovo su one trakice koje imaju da se kupe koje su totalni krs i koje ce se odlepiti verovatno posle prve kise a inace jel se meni cini ili ti fali malo? da li su krs ili ne videcemo narucio sam ih iz POLA ne bi trebalo...a ne fali nista tu je excel nalepnica od felni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da Vam resim sve probleme oko traka za felne,imam kater i potrebnu foliju a ako ste u Bgd-u i zalepicu Vam za dz. 064/11-33-177 A koliko kosta samo lepljenje? Imam neke trakice koje bih hteo da isprobam pa ako bude ok dogovaramo se za izradu seta za drugi motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad se igrate sa katerom chudi me da niko nije ubacio natpis neki u nastavku trakice kao shto je na cbr-u ... npr ime motora , vash nick ili neshto totaklno drugachije ... zato sto koliko sam ja shvatio kater nemoze da isece bas toliko sitno.. a i ako moze problem je to odlepiti a da se ne pokida jer je folija aluminijumska i jako krta a noz na kateru mora da se spusti da bi isekao i ne isece uvek dovoljno duboko pa se kida pri lepljenju @ miskomi ispravi me ako gresim negde ali npr traka je siroka 6mm i ti ces da u nju ubacis slova koja moraju da budu niza od 5mm ?? i onda imas problem zalepiti to sve na istom odstojanju i pod istim uglom i povecane su sanse da se odlepi i onda da ne lici ninasta jer ako to moze da se izvede i to lako onda ja hocu da uradim isto ovako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da Vam resim sve probleme oko traka za felne,imam kater i potrebnu foliju a ako ste u Bgd-u i zalepicu Vam za dz. 064/11-33-177 Pošto sam u komšiluku, jel može džabe i traka, pivo ne mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan za tebe "djunto" sve moze i sve dzaba, a sto se tice tvog pitanja "uff" takav zahtev je suvise sitan za kater foliju ali je izvodjivo drugom tehnikom(da te ne gusim kojom i kako ) i sto je naj bitnije izvodljivo je da se uradi ali moram da napomenem da je kvalitet takve folije i natpisa KTM ili HONDA ... malo ne kvalitetniji u odnosu na kater foliju i neznam koliko bi se zadrzala ova folija na felnama.Probacu ovih dana da uradim na svom motorciklu pa ako bude pilo vodu siricemo dalje a ako ne proglasicemo za neuspeli pokusaj.Mislim da je najpostenije da uradim na svojoj HONDI pa ako prodje fora prodje a ako ne nema koga da psujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan nema koga da psujem. Ma uvek ima, sebe. Nego, kaži ti narodu u kojim bojama imaš foliju, širinu, jel može da se lepi na rapavu plastiku ala kofer i da li se može lepiti preko jako zakrivljenih površina gde mora da dođe do istezananja ili nabiranja folije. Pito neko gde može da nađe gume sa belim bokom, pa dal bi mogla da se zalepi i preko gume. Takođe, jel možeš da napraviš sitna slova za kacigu... mogu ja i pivo ponekad pa da ti oizidejišem uz put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan djunta moram da te razocaram od svih tvojih zahteva moze samo pivo.Moze da se lepi folija na kofere i na krive povrsine ali se vremenom(za godinu dve)skupi i onda to ne lici ninasta a takav postupak zahteva i spec.foliju koja je skuplja od farbanja a ti imas dobru ekipu za farbanje,sredjivanje,tuning..tako da netalasaj puno nego vataj makarija pa u garazu......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano April 10, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem farbauckanje kofera, to može uvek sprejom, napravi se i boja po želji. Oću da napravim male bočne oklopčiće, usmerivače vetra da ga preusmerim dalje od nogu i kolena. Sad to će morati da se radi od neke vrste celuloida i biće dosta lučan, a ne da se farbati lako, ko klirit verovatno. Sad postoji sprej za migavce, no nisam siguran ni u to pa je ideja da se presvuče folijom. A pivo i onako i ovako, i za tvoju Hondu i moj Outlook, a Makarije je samo da kibicuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
:-) 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio ove narandzaste trakice za ktm-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio ove narandzaste trakice za ktm-a? nisam ih platio napravio sam ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan imam dobru foliju za zatamnjivanje stakala a pretpostavljam i migavaca a za usmerivace kad napravis pa ce mo da vidimo dal farba dal folija dal pivo dal ce Makarije da kibicuje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Važi, važi . Nego, koje reflektujuće trake na metalik svetlo sivi skuter. Jel imaju bele, da sijaju što jače da Makarije bolje mož da voajeriše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta folija za zatamnjivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan djunta :ima bela reflektujuca ,svrati da ti pokazem ima da sija ko jelka.........za Igora(horn Y-a) radim zatamnjivanje stakala javi se na 064/11-33-177 pa cemo se dogovoriti oko svega............za bobang-a zavisi koja folija i koliko tj.za koju povrsinu ili koji auto i koliko ztamnjena i jos mnogo toga utice na cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prvi lepi dan, eto me kod tebe, no prvo moram da operem motor, spremio sam specijalnu bajk mažu i minivoš pa moš i ti da častiš motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo da reflektujuca naptisa whitei i orange ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel nabavlja jos uvek neko ove trakice ? Treba mi za ninju 250, zelene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_fzr 2 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel nabavlja jos uvek neko ove trakice ? Treba mi za ninju 250, zelene ? vrati se dve strane unazad i pogledaj nesic-ev post 600din i imao je zelenu na stanju mada ako hoces pravu stvar moras da se pomucis i napravis jer su te kupovne skoro sve sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...