Luka Bajo 0 Napisano Februar 19, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep pozdrav svima! Imam Suzuki RMZ 250 2006, hladan pali uz male poteskoce ali upali, nakon 15-20 minuta voznje samo se ugasi,upali ponovo na kurblu nakon 5-10 puta kurblanja,i opet nakon nekoliko minuta se ugasi,zamjenio sam svjecicu,testirao sam namotaje,ocistio karburator,popravio senzor paljenja, ali opet isto. Da li netko zna u cemu je problem ili da mi kaze sta jos da pogledam? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Februar 20, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da nemaš vakum u rezervoaru, odnosno da čep hermetički dihtuje. Ili je možda zaprljan filter goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Bajo 0 Napisano Februar 20, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pregledao sam i to, sve je u redu, pregledao sam jos i senzor gasa ni do njega nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima dovoljno goriva? Meni se desavalo da kad spustim iz druge u prvu ugasi, posle verglanja upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj skinit filter goriva.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...