Ćomi- 447 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da mi proda tu Lidl ceradu? Zakasnio sam, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 271 Napisano Februar 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam duze vreme Lidlove cerade ali macke i dalje prolaze… Uzeo sam pre neki dan ceradu koja prati oblik skutera/motora. Nasao sam je na KP i prodaje je Spider auto. Deluje kao kvalitetna a videcemo kako ce se pokazati. Koristim je za novu Forzu 350. Promenio Februar 18 član Wildserbian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Februar 18 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Wildserbian deluje da je mi da je velika. Ne znam kako je kod tebe, meni skuter stoji u prolazu između zgrada, gde zna baš da zaduva žešće. Ako se cerada pumpa na vetru, čas može da ispadne sra*e, pa i čak i da obori skuter. Cerada mora da stoji kao helanke, ne sme da landara, ako je za napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 271 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se zeznuo pa sam uzeo XL. Ali izbusicu rupe ko sto napisa @SQTR pa cu kanapima da je dodatno pricvrstim ispod tockova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano April 17 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2024 at 3:52 PM, boza_kg said: @Wildserbian deluje da je mi da je velika. Ne znam kako je kod tebe, meni skuter stoji u prolazu između zgrada, gde zna baš da zaduva žešće. Ako se cerada pumpa na vetru, čas može da ispadne sra*e, pa i čak i da obori skuter. Cerada mora da stoji kao helanke, ne sme da landara, ako je za napolje. Meni se ovo desilo, iako ima kais na dnu kad je bio jaci vetar mi je povukao moped i oborio. Uzela sam duzi konopac i obmotavala ga kao paket prilikom oluja i to ga je spasilo od daljeg padanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...