mrle 8638 Napisano Septembar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam u subotu bocnu plastiku sto pokriva mehanizam. Zvao sam Teletrade, moze da se kupi samo komplet sa sve novim zupcanicima i ostalim kurcabocama, 1700 dinara. E, sada, meni treba samo ta plastila koja je sigurno desetak puta jeftinija nego ceo komplet. Ako neko zna gde bih to mogao da nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan imam ja mat crnu,samo da vidim koja je ,lijeva ili desna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ,imam lijevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Septembar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ,imam lijevu EEEE, to sale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 2.10.dolazim u N.Sad pa ti mogu donijeti ,valjda se mozes strpiti 15 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude pasovala ja za neku nedelju palim za Madjaricu pa im mogu poslati pismo i nadam se da cu to dobiti za smesne pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne isporucuju samo spoljne poklopce vec samo ceo kit kao sto su ti i rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ako tebe ne bude odgovarala mene odgovara sigurno.Ja sam je izgubio na putu ka Umagu i od tada je trazim i nista. Pozdrav :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ok, videcu, pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ako tebe ne bude odgovarala mene odgovara sigurno.Ja sam je izgubio na putu ka Umagu i od tada je trazim i nista. Pozdrav :-* :-* ' Pa shta mislish-odakle Saletu?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ako tebe ne bude odgovarala mene odgovara sigurno.Ja sam je izgubio na putu ka Umagu i od tada je trazim i nista. Pozdrav :-* :-* ' Pa shta mislish-odakle Saletu?! ;D meni je bilo kao i Mrletu,zbog te plastike sto je i meni otpala,morao sam kupiti cijeli komplet,ali dobro,nije nest skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @ sasa umag Javio mi debeli da me ceka plastika. Sale, jos jednom, puno hvala. @sasa086 ako slucajno ne pasuje, saljem je tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ako tebe ne bude odgovarala mene odgovara sigurno.Ja sam je izgubio na putu ka Umagu i od tada je trazim i nista. Pozdrav :-* :-* ' Pa shta mislish-odakle Saletu?! ;D Vidis kad se covjek vozi lagano onda ima vremena da gleda okolo . Uvijek pored puta naletis na nesto :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...