sasa ns 1 3067 Napisano Februar 15, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slovački deo Karpata poznajem a i rumunski,ali ima i između mali deo Ukrajine i deo Rumunije.Pa prego fagaraša .Pre toga se udje i sa severne strane u Poljsku jer je odma tu na karpatima.Taj deo puta ne poznajem pa i nemora ovako kako kaže mišelih rut ako ima bolje .4 dana mogu da prođu,možda 5 Promenio Februar 15, 2021 član sasa ns 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Februar 15, 2021 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova ruta dosta podseća na rutu kada sam išao na Tatre. Ima putopis na forumu sa servisnim informacijama (Tatratatira). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam pisao putopis ali bilo je ovako Tatre realizovana – Google My Maps WWW.GOOGLE.COM Tatre realizovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 15, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ova moja tura je najlepši deo severnih karpata -Lomnički štit i najlepši deo južnih a to je de oko Fagaraša.Nešto istočnije ide ceo luk kojim idu Karpati pa ko ima vremena može da obiđe co luk ali to je tura od nekoliko dana više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1782 Napisano Maj 20, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 Po mapi, rekao bih da prolazis blizu ovog mesta. Peri-Săpânţa Monastery Mânãstirea Peri-Sãpânta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...