shejtan 378 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan dr....jel tebi treba kaj odande ;D za uzvrat me u petak ujutro u 5:00 vozis na aerodrom i cuvas mi GS na 2 nedelje moze ??? Cuvacu ti ja GS-a! A meni treba onaj automat za stop svetlo sa tvog motora! OK dogovoreno, ali....dr Chala zivi u ZG, cro, a meni bas odatle polazi avion pa ako ces samnom do HR pa opet da dodjes po mene za 2 nedelje nemam nista protiv ;D ;D ;D Evo ja cu kad si vec navalio ;D ;D ;D Al da mi doneses nesto odande, al moras da pazis da te ne uhvate ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan dr....jel tebi treba kaj odande ;D za uzvrat me u petak ujutro u 5:00 vozis na aerodrom i cuvas mi GS na 2 nedelje moze ??? Cuvacu ti ja GS-a! A meni treba onaj automat za stop svetlo sa tvog motora! OK dogovoreno, ali....dr Chala zivi u ZG, cro, a meni bas odatle polazi avion pa ako ces samnom do HR pa opet da dodjes po mene za 2 nedelje nemam nista protiv ;D ;D ;D Evo ja cu kad si vec navalio ;D ;D ;D Al da mi doneses nesto odande, al moras da pazis da te ne uhvate ;D ;D Da pogadjam : Jel akumulator ? Da nas vise ne sramotis na skupovima... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma niiiije.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...