kuglager 2 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, i neka te dobro služi Sad si miran dok se ne pojavi 55D koji će da snima HD filmiće ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Ali je i zamjena vec kupljena To care ... jel da da ti je sad vec 6fps malo i da hoces mark 3 Neko vrijeme cu biti miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad kažeš neko vrijeme, čini mi se da misliš do slijedeće jeseni... Ispravi me Lazare ako griješim... A čini mi se da sam negdje pročitao da je Nikon izbacio neki dSLR koji snima 720p filmiće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo ga i novi EOS-5D Mk II: http://www.robgalbraith.com/bins/multi_page.asp?cid=7-9316-9607 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kad kažeš neko vrijeme, čini mi se da misliš do slijedeće jeseni... Ispravi me Lazare ako griješim... A čini mi se da sam negdje pročitao da je Nikon izbacio neki dSLR koji snima 720p filmiće... Ne zanimaju me filmici, a i Nikon u ovom trenutku takodje Sada treba jos da dokupim par objektiva, ranac i jos par stvarcica, pa kada me sve to smori (a mislim da nece) onda neki buduci superbrzi 1D. Ali s obzirom da ne zaradjujem pare od toga vec to radim iz ciste ljubavi i hira, sumnjam da ce u skorije vrijeme doci dan za promjenu tijela... Sada stvari stoje ovako: Tijelo: - Canon EOS 40D Objektivi: Za sport i akciju: - nezamjenljivi i uvijek prvi supersportski - Canon EF 70-200 F/2.8 USM - za moje borilacke sportove i ostale dje sam blize desavanju - Canon EF 50mm F/1.4 USM Za svaki dan: - Canon EF-S 18-55 IS (bas danas sam ga dobio) Blic: - Canon Speedlite 430EX - Canon TTL off-shoe camera cord 3 - za slikanje sa blicem iz ruke prilikom koriscenja neceg sirokog blizu akcije (da bi se izbjegao direct flash i postigao mozda i neki interesantan efekat) Sledece sto je na listi cekanja je: - ultrasiroki Canon EF-S 10-22 USM (ili mozda Sigma 10-20 HSM) + CPL filter (i ovo ce biti za svaki dan + sto moze posluziti kod nekih akcionih scena koje sam zamislio...) - LowePro rana (valja spakovati sve ovo) i ovih dana treba da stigne par stvarcica tipa: - wireless triger za blic (da mogu da se igram malo po kuci) - nekoliko difuzora za blic... - i raznih nekih drndomoljica... Otprilike, ne znam sta vise mogu da izmislim, a da cu da koristim Uglavnom, sport i akcija, cuvajte se jer ja zamrzavam pokrete!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 17, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vezbaj ti malo tu novu alatku za 29. Ako se pokazes kako valja mozda i pocnes da zivis od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vezbaj ti malo tu novu alatku za 29. Ako se pokazes kako valja mozda i pocnes da zivis od toga Da vjezbam, vjezbam intenzivno, ali da zivim od toga sigurno necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte slike, jebala vas tehnika ;D Sta bi rekli prvi fotografi sa onim ` armonikama sad, eee da nam je ove tehnike. Jok, pucali pa rasturali i sa onim krsevima;) Smajsere, posto ti taj 40 D ? ;D PS Evile cestitam na masini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...