zeljko_srb 8 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan slavina od rezervara malo flisuje, sta uraditi povodom toga? ne flisuje gore na stafu, nego bas na onoj polugici gde se namesta, on, off, i rez. i svaki put kad odvrnem, zavrnem, ono mi pokvasi prste, i smrdi na benzin, nervira me to. sta da uradim? sigurno je neka gumica, ili dihtung. jel neko nesto slicno radio? jel ima neki budz ili nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Na kom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E da. to sam zaboravio da kazem. pa na mojoj hondi. xl600r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan crko ti semering,ja sam skinuo na suzukiju onu polugicu da nemoze da se okrece, a isto mi je vlazila samo pri okretanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan slavina od rezervara malo flisuje, sta uraditi povodom toga? ne flisuje gore na stafu, nego bas na onoj polugici gde se namesta, on, off, i rez. i svaki put kad odvrnem, zavrnem, ono mi pokvasi prste, i smrdi na benzin, nervira me to. sta da uradim? sigurno je neka gumica, ili dihtung. jel neko nesto slicno radio? jel ima neki budz ili nesto? Imao sam slican problem na Teneri - nisam mogao da zatvorim dovod goriva, pa mi je Spale menjao taj set za slavinu ( u setu ima 2 gumice, jedna koja ide na sam odvod-cevcicu koja ide iz tanka, i jedna okrugla sa tri otvora koja regulise otvoreno, zatvoreno i rezervu, kompletno sa svim srafovima za zamenu) To nesto nije bilo skupo, ne secam se koliko je tacno kostalo, ali znam da za Yamahu ima na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo, a ovako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan slavina od rezervara malo flisuje, sta uraditi povodom toga? ne flisuje gore na stafu, nego bas na onoj polugici gde se namesta, on, off, i rez. i svaki put kad odvrnem, zavrnem, ono mi pokvasi prste, i smrdi na benzin, nervira me to. sta da uradim? sigurno je neka gumica, ili dihtung. jel neko nesto slicno radio? jel ima neki budz ili nesto? Imao sam slican problem na Teneri - nisam mogao da zatvorim dovod goriva, pa mi je Spale menjao taj set za slavinu ( u setu ima 2 gumice, jedna koja ide na sam odvod-cevcicu koja ide iz tanka, i jedna okrugla sa tri otvora koja regulise otvoreno, zatvoreno i rezervu, kompletno sa svim srafovima za zamenu) To nesto nije bilo skupo, ne secam se koliko je tacno kostalo, ali znam da za Yamahu ima na lageru. koliko otprilike. sta mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan slavina od rezervara malo flisuje, sta uraditi povodom toga? ne flisuje gore na stafu, nego bas na onoj polugici gde se namesta, on, off, i rez. i svaki put kad odvrnem, zavrnem, ono mi pokvasi prste, i smrdi na benzin, nervira me to. sta da uradim? sigurno je neka gumica, ili dihtung. jel neko nesto slicno radio? jel ima neki budz ili nesto? Imao sam slican problem na Teneri - nisam mogao da zatvorim dovod goriva, pa mi je Spale menjao taj set za slavinu ( u setu ima 2 gumice, jedna koja ide na sam odvod-cevcicu koja ide iz tanka, i jedna okrugla sa tri otvora koja regulise otvoreno, zatvoreno i rezervu, kompletno sa svim srafovima za zamenu) To nesto nije bilo skupo, ne secam se koliko je tacno kostalo, ali znam da za Yamahu ima na lageru. koliko otprilike. sta mislis? Nemam ideju, zovi ga, i pitaj za cenu sutra ujutro posle 9, 063/243292, Spale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan posto je moja zanitovana, tako da bi bilo malo zajebano da se nesto prepravlja... da li moze da se stavi neka slavina od nekog drugog motora? polovna, nova, nebitno. da li ce pasovati? jel ima veze sto je ovaj motor 600kubika, i recimo da stavim slavinu od apenca koji je 50 kubika. jel moze tako neka slavina da se stavi? mislim zbog protoka goriva i sve ostalo. da li vi zavrcete gorivo, ili vam je uvek na ON? sta moze da bude ako se ne zavrce, jel moze da prelije karb, kad motor stoji u mestu, nije upaljen, a slavina je na ON? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan meni je motor uvek bio na rezervi,i ovaj je sad nikad ne muvam slavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako su karburatoru u redu nece prelivati,e sad slavina...pa koji je promer creva pa prema njemu trazi crevo...mislim da ti slavina od mz moze zavrsiti posao a ima filter i taloznik za vodu...ako navoj ne pase lako se napravi reducir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel znas gde bi mogao da nabavim tako nesto? a ja sam i sjebo ovu moju, majmun! kad sam imo ctxa stalno zavrci, prelije karb, i tako mi ostao taj trip, i na hondi, stalno, odvrni, zavrni, i sjebala se zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg u tvom kraju neznam mada verujem da to nije tesko naci ako nista otvori tvoju pa je ne otvaraj ubaci samo el ventil od plina i teraj ako ti slavina vec nije vakumska,a ako je vakumska ne brini kada je motor ugasen ona ne pusta gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ali moja ima nitne. sta kad izbusim nitne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nisam mislio da je rastiras vec samo da otvoris gorivo i ne zatvaras ga vise...uglavnom curi samo dok se okrece osovinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan curi. danas sam to probao vec. curi sad kako god okrenes.... mislim da ce od emze pasovati bas kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan vukovic zoran 021/641-66-11 covek je iz novog sada, prodaje delove za mz, jawu...nazovi ga ili se provozaj do njega, mislim da je omladinska broj 19 ili 17 nisam siguran, tu je negde kod najlon pijace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za sve. DA LI JE MOJA SLAVINA PROTOCNA ILI VAKUM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nazvao Vukovica. ima slavina. oko 10e je. ako mi odgovara, uzecu je. nova za 10e. a za hondu 60e. mz ova nije vakumska. a kakva je ova moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko jel si ti to otvorio TRI teme o slavini za gorivo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vakumska pored creva od goriva ima i crevo od vakuma,najlakse ces videti kada otkacis crevo od goriva i pustis gorivo,ako curi obicna je ako ne curi a kada upalis motor ona pocne da curi onda je vakumska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja imam samo jedno crevo,i to je od slavine do karba. i kad otkacim to crevo, i kao je slavina na ON, curi mi gorivo onako u mlazu. znaci da nije vakumska. super. e jos ako bi mi odgovarao navoj da nemoram da budzim bilo bi ok. sta da radim ako ne pasuje navoj? lalajko. otvorio sam ovde jednu temu, jednu u MZ, tamo sam pitao njih u vezi MZove slavine, i jednu u KUPUJEM.znaci 3, nisam otvorio te 3 teme iz zajebancije, vec sto mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg ako ne pashe neka ti strugar napravi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jbg ako ne pashe neka ti strugar napravi.... ok; samo da pitam jos ovo. jel ima tu neke razlike u protoku, ili nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ima ali mislim da ce ti zadovoljiti potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...