kockica55 274 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno malo slobodnog a i lepog vremena me je izbacilo iz kuce a i nateralo da krenem da otpakujem poklone za novu godinu i rodjendan ( tako sam sam sebe ubedio da je najbolje da opravdam potrosene parice ) . Evo sta sve moze da se uradi sa 2 kljuca i par imbusa . Tu je slika pre a i posle pa ko moze nek pronadje razliku . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici nema, a na drugoj ima deda. Šalim se malo...Taj vizir ima da te spase. Ja sam se preporodio kad sam ugradio moj. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez dede Vizir jos nisam probao samo je montaza pala . Inace moram i ovde da pohvalim Mikelandjela iz Garage Moto Shopa . Maksimalno mi je izasao u susret i u jako kratkom vremenu nabavio Puig vizir . Roll bar sam cekao skoro 2 meseca ali je i to bilo sve po dogovoru jer su me uvaili praznici kad sam porucivao , Hepco & Becker je stvarno sraf na sraf i instalacija je trajala 5 minuta Mikelandjelo mi je za jedan dan nasao i doneo bisage , sad su jos ostale slatke muke pravljenja nosaca za njih , ja bi voleo da i oni budu hromirani zbog estetike ali mogu i plastificirani... Tako da ako imate neke preporuke za majstora tu sam . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/&do=getNewComment Član foruma Seba to izrađuje. Iznad ti je link ka njegovoj stranici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda jedan problem resen sad jos samo da objasnim gospodji kako su bisage dobra stvar i treba ih kupiti .. i onda se one magicno pojave u kuci . Do tad ce da se vozaju u kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5578 Napisano Februar 8, 2021 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan носачи су у већини случајева покривени бисагама тако да могу бити и у мат црној Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 04/02/2021 at 21:52, kockica55 je napisao: sad jos samo da objasnim gospodji kako su bisage dobra stvar i treba ih kupiti .. Čudno, jer obično su gospođe te koje traže što više prtljažnog prostora na motoru, jer bi da ponesu pola ormara na putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali kad vole i da se voze , imam srece da me podrzava u tome ali da se vozi e to je veliko NO NO .. Bas se plasi , probao sam i sa M. Madison ali to stezanje u krivinama nigde nema . Na ovo nije ni sela sem da pridrzi vizir . Bisage za sad cuce kod mojih pa cekam priliku da kazem da je bio neki extra popust i naravno kako su me naucili iz predostroznosti odemo da kupimo neke cipele za nju ( kako zavarati trag 1/1 ) . Inace sta preporucujete kao kremu za kozu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam kremu za mazanje kožnih sedišta u kolima, kremu za kožni nameštaj i Niveu za ruke. Prve dve kreme ne vidim razliku, lako se namaže pustiš malo da upije i onda uglancaš, sedište posle bude malo klizavo, a bisage budu baš fine. Nivea se malo teže utrljava i treba da bude malo toplije napolju, ako mažeš sedište, a bisage možeš i u kući. Kada dobro utrljaš pustiš nekih sat vremena i onda lagano prođeš krpom, ako ima viška. U slučaju da je koža puno suva i ispostila onda proces ponoviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno , znaci ne moram da trazim ista spec , te preparate mogu u bilo kojoj radnji a nadjem a i kod kuce Treba im malo ljubavi jer ko da su duze stajale u radnji . Mislim da ce lepo da pasu na Dragstara a i ja da odmorim od ranca , misle ljudi skolarac a ono mator konj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam gledao na Discovery kako kožu koja je zapuštena treba namazati sa kremom i uviti u najlon i ostaviti na suncu, tako se kao orvore pore na koži i ona omekne, ja porbao i nisam primetio nikakvu razliku nego standardnom metodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Totalno krutu kožnu jaknu (kupljena '90.) I nenošena bar 10 poslednjih godina, žena strpala u veš mašinu i oprala. Posle samo malo nivee...i ko nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na savetima . Nivea je odradila svoje . U startu se izvinjavam svima na glupim pitanjima ali sam posle 15-16 god presao sa skutera na motor sa brzinama pa sam sad ko majmunce koje bi sve da pita . Zanima me kako ste resili podizanje motora na stender , ja sam kupio neki univerzalni nije ni bio skup ali se plasim da mogu da ostetim auspuh , cistio sam lanac i to tako sto smo se setali po dvoristu ... Napisacu nesto i o motoru jer ih nema puno kod nas samo da se malo bolje i upoznamo . Za sad sam prezadovoljan Ovako ce da izgleda samo da legne plata pa pravac kod Sebe po nosac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dizanje rešio ovako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan to je top stvar ja nisam razmisljao pa sam kupio ovo , kvalitetno je i lako za upotrebu ali me muce nosaci koji idu na ram jer su u istoj ravni sa stenderom pa sam stender kaci o auspuh. nadam se da sam lepo objasnio moj prob za njih ( mozda i nemam problem nego ne znam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 9, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bio rol bar i odakle si ga poručio ? Čoperi se uglavnom ne podižu takvin štenderima, čoper dižeš otprilike na sredini rama i uglavnom ravnom dizalicom kao što je kolega pokazao na slikama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja skapirao dok sam onako veseo usao u garazu da probam , eh da ste mi videli lice od do u 3 sekunde . Roll bar je Hepco & Becker , firma koja ih uvozi je Eltec , na sajtu imaju link do Hepca i tamo je lako naci marku i model motora , cene kod njih su ko sa sajta plus pdv . Cekao sam skoro 2 meseca ali zato sto su me uhvatili 2 bozica i ng . To su mi u startu i rekli tako da je sve bilo stvarno po dogovoru . Roll bar je 190eur bio tad , imaju sve i svasta i da mogu sve bi porucio . Inace kako za registraciju , msm da li cu morati da sve skidam ili mogu ovako ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, kockica55 je napisao: Inace kako za registraciju , msm da li cu morati da sve skidam ili mogu ovako ? Iz ličnog iskustva pišem... Najbolje što sam se uspeo "dogovoriti" na tehničkom pregledu je da skinem sve sem roll bar-a, jer ne prelazi širinu motocikla. Sve ostalo (torbe i vizir), sam morao skinuti. Ruku na srce, meni je i najveći problem skinuti roll bar. Provozaj se, porazgovaraj sa ljudima koji rade TP. Različiti su kriterijumi "fabričko stanje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mi napravimo svi dosta lepih kilometara ove godine onda je lako i za registraciju , ako treba skinucu sve i vratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 16, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ja za registraciju skidao uvek samo bisage, sve ostalo prolazilo do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2021. at 21:52, kockica55 je napisao: Onda jedan problem resen sad jos samo da objasnim gospodji kako su bisage dobra stvar i treba ih kupiti .. i onda se one magicno pojave u kuci . Do tad ce da se vozaju u kolima Što bi rekli : Najžalije će mi biti kada umrem AKO žena počne da rasproda moto opremu po ceni po kojoj sam joj ja govorio da sam je kupio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 279 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče kolega, u zdravlju ga vozio! Što se tiče održavanja bisaga, u nedostatku odgovarajućih preparata, uvek možeš koristiti svinjsku mast. Jeftino i efikasno. Za registraciju sam poskidao bisage I crash bar, vizir ostao. To valjda zavisi od rapoloženja radnika na tehničkom E sad, pošto si "osigurao" motor, zaštiti I sebe. Dobra kaciga, rukavice, kišno odelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je bilo , ko nece da spava a hoce da se igra taj ce i da glanca bisage . Tretman krpica i Nivea je uspeo 1/1 . Jedva cekam da se sklopim sa vremenom pa da namontiram sve . A kad su mi ruke vec bile lepo hidrirane red je bio da se odigra neka Fifa . Nikad necu da odrastem ! Opreme nikad dosta , ali sad stvarno mogu da zavrsim u garazi za primer drugima ako donesem u kucu jos nesto . Mada bi neku dobru jaknu to mi fali nekako ovo sto imam se ne rimuje uz ovaj tip motora . Tesim sebe to kad skinem malo stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci bisaga napravljeni i namontirani , sve pohvale za @seba011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1624 Napisano Mart 4, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi na poverenju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...