Boris 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako ste vec vidili ovo.. http://www.bikeme.tv/Forums/ForumsMain/tabid/163/forumid/21/threadid/209209/scope/posts/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cuj cito hodo po njemu(na drini cuprija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 14, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Aj zalepi sliku jer taj forum trazi da se registrujes da bi mogao da se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam znao kako. Sacekaj malo, da pronadjem kako se tu lepe slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://lh4.ggpht.com/_KTI7XEXLnrg/RmnWvC0OwxI/AAAAAAAAENE/_NYf7tTfag4/Ducati+Demon+2.jpg http://lh4.ggpht.com/_KTI7XEXLnrg/RmnWuC0OwwI/AAAAAAAAEM8/NQxRkOm2Aoo/Ducati+Demon+1.jpg http://i208.photobucket.com/albums/bb122/mirza2kkamran/Motor%20Bikes/DucatiDemon.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uff, mnogo moćno izgleda, naročito mi se dopada ovaj sa poluoklopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam.... lep je... al isuvishe svemirski izgled za moj ukus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma daaaj sta je bre ovo...ko da je izasao iz Starcraft-a :o bljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ma daaaj sta je bre ovo...ko da je izasao iz Starcraft-a :o Ti ne bi voleo da imaš Starcrafta? Ja ne bih imao ništa protiv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv bas bi voleo. Prodao bi ga i kupio....ehhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 15, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Fotosop, nista vise. Cini mi se da je osnova Monstera S4 serije jer vidimsuperbike masinu na njima, samo sto je neko iz zajebancije stavio turbinu. Inace me ne odusevljava nesto mLogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da je photoshop,ipak jeDUCATI DUCATI !.Kako bih ga slatko stravio u moju garazu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan previse je svemirski po meni najgadni dukati do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je mali...! Samo su izgleda retrovizori izashli iz mode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 17, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ružniji brat Monsterov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, pogotovu sa polu oklopom. Samo su farovi svemirsko glupi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh kako je dobar!!! proda bih i ..... svoju jamahu samo da bih ovo imao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Projekti iz 2003 god. koji naravno nisu zaziveli ali i da zazive DUCATI je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to sve nasvirano za moj ukus, jedino mi se svidja kombinezon sa četvrte slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne treba raspravljati, ali mislim sta je ovde lepo? Pevise nabudzeno za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D duca je duca!nema veze sto mu je izgled malo ::::: al dusa je bitna:) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...