Rašica 152 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Braćo moja mila, kako ovo dobro izgleda, pre sam se suzdržavao da ne komentarišem, jer nemam šta pametno da kažem, ali ovo me je baš impresioniralo. Ja da ovako sredim motor tačno bi mi završio u spavaćoj sobi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14359 Napisano Januar 30, 2021 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, braco1 je napisao: Fala,, samo podseca daleko smo od njih Mozda po km ... malo je reci "SVAKA CAST" Sto kazu kolege stajao bi mi u dnevnoj ali pod staklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Spektakl! Definitivno pod staklenim zvonom u dnevnoj. I ulaznice bi naplaćivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, VelikaBeba je napisao: Spektakl! Definitivno pod staklenim zvonom u dnevnoj. I ulaznice bi naplaćivao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 30, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera!Majstorski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno! Kapa dole majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću iskreno...Posle kokica i svega...Meni, iskreno, lepše bez crvene preko.Da se razumemo, sve je preyebano i rekoh i ranije, pazi se da ne ispizdiš sa mozgom, jer svi maltene veliki umetnici su ispizdeli sa istim i posvađali se na mrtvo ime sa lobanjom.Na ovom projektu, obzirom da je ...Vitez nekako centralni motiv... Sa naravno svim obeležjima...Meni je sve lepše bez crvene preko.Moje iskreno mišljenje, ali svako ima svoje...Napominjem...Braco...Yebeni umetnik, i čast mi je gledati tvoje radove. Još veća bi bila da ti platim piće i stegnem ruku. Uzdravlje!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, TAZZ je napisao: Ja ću iskreno... Posle kokica i svega... Meni, iskreno, lepše bez crvene preko. Da se razumemo, sve je preyebano i rekoh i ranije, pazi se da ne ispizdiš sa mozgom, jer svi maltene veliki umetnici su ispizdeli sa istim i posvađali se na mrtvo ime sa lobanjom. Na ovom projektu, obzirom da je ... Vitez nekako centralni motiv... Sa naravno svim obeležjima... Meni je sve lepše bez crvene preko. Moje iskreno mišljenje, ali svako ima svoje... Napominjem... Braco... Yebeni umetnik, i čast mi je gledati tvoje radove. Još veća bi bila da ti platim piće i stegnem ruku. Uzdravlje! Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Tako se hoce... Sve po zelji, naruceno. Fala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je....Ne nalazim trenutno prave riči za opisati ovo umjetničko djelo.Bracu triba klonirati Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, el classico je napisao: Ovo je.... Ne nalazim trenutno prave riči za opisati ovo umjetničko djelo. Bracu triba klonirati Poslato priko Ténéré Fala Promenio Januar 30, 2021 član braco1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti ruke i umetnosti! Ovo je prefantasticno! Perfekcija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Januar 31, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ova crvena je toliko sve umanjila i prikrila. Lep rad,ja nisam u tom fazonu i ne svidjaju mi se motivi ali sve je lepo oslikano,samo bez te crvene boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, punisa 16 je napisao: Ova crvena je toliko sve umanjila i prikrila. Lep rad,ja nisam u tom fazonu i ne svidjaju mi se motivi ali sve je lepo oslikano,samo bez te crvene boje. Stvar ukusa... Upravo sada, pre poluranja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj malo, prije ili podslije poliranja, nije mi jasno?Šljaštri sve, ne da gledat’ use...Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista, ova crvena posle poliranja mu da bas sjajnu dubinu i takoreći 3d prikaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Januar 31, 2021 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno izgleda, ja bih se složio sa predhodnim komentarima, crvena je nekako ubila fantastičcne detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, el classico je napisao: Čekaj malo, prije ili podslije poliranja, nije mi jasno? Šljaštri sve, ne da gledat’ use... Poslato priko Ténéré Sve se bar 6 puta lakuje. Sa šmirglanjem izmedju svaka 2 lakovanja. Tako da, sto je sada sjajno i lakovano, sutra ce ponovo biti ismirglano i lakovano... Slike su u postupku pa zato su sad sjajne sad matirane.. Ovo na slikama je definitivno gotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Fenomenalno izgleda, ja bih se složio sa predhodnim komentarima, crvena je nekako ubila fantastičcne detalje. Znam, upozorio sam ga na to, on hoce da te slike budu diskretnije, ne upadljive.. Tako da je po njegovoj želji. Na suncu je lepo i mistično... Vidi se bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 31, 2021 član braco1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Fenomenalno izgleda, ja bih se složio sa predhodnim komentarima, crvena je nekako ubila fantastičcne detalje. Znam....ipak na suncu se vrate detalji i slike dobiju neku dubinu i mistiku... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, sunčevo svitlo popravi prvobitni dojam, izgleda fenomenalno.Potpisuješ li svoje radove? Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan On 01/02/2021 at 3:50, el classico je napisao: U pravu si, sunčevo svitlo popravi prvobitni dojam, izgleda fenomenalno. Potpisuješ li svoje radove? Poslato priko Ténéré Pptpisujem bolje radove, diskretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gaste internete, smotajte kablove.Boljeg nema.Pozz frende!Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11405 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja sam da se sve u zivotu moze nauciti i uvek deci pricam sve sto jedan covek izmisli drugi moze da nauci ako se potrudi,jedino uvek podvlacim za vas umetnike da je to nesto bas neobicno od Boga dato i to je nemoguce vecini ljudi. Slazem se sa kolegama da je crvena boja visak i da bi bez nje bilo lepse-opet lepota je u oku posmatrača i sigurno da naručilac ima svoje zelje i vizije. Za kolege koje pitaju za cenu-ovakav rad bude i skuplji od samog motora ali ovakav rad i utroseno vreme opravdava cenu i ostavlja unikatan pecat. Svaka cast majstore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi na pamet ( a ti možeš pomenuti vlasniku ) da možda ne bi bilo loše napraviti za kacigu ovu metalnu mrežu od alkica, kao što je ima ovaj vitez na repu . Mislim da bi bilo zanimljivo kao detalj. Naravno smisliti neki sistem kačenja za kacigu da može da se skida po potrebi : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...