Nikolic 4 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili se ne snalazim sa pretragom ili stvarno nema... LM, centralni stender za KLE500, naravno mislim na onaj koji se ugradjuje ispod agregata. Pronasao sam u Louis katalogu, ali je cena 140e + 15% + PTT =165e. Cini mi se preteranim. Ipak je to par cevi, opruga, srafovi,... ili mozda gresim. Ako je to Ok, molio bih da ako nema ima sliku, skicu ili shemu istog, specifikaciju delova,... neka mi posalje na PP ili neka je postavi ovde. Moze i za druge motocikle, bice zainteresovanih, pa postavite i njih. Na par ili vise primeraka, moze se naci majstor koji bi to uradio, po svima prihvatljivoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 4 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, niko nema ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoj motor: I za neke druge: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 4 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Acime, hvala ti puno! na zalost, navedeni model odgovara za KLE500 od ''91 do ''05, a moj je 2007god. Medjutim site twistedthrottle.com je dobar izvor "cevastih" dodataka za motore! ;D evo sheme centralnog stendera za KLE500 do ''05: http://www.twistedthrottle.com/filemanager/download/36/ a, ja nastavljam da trazim za moj bike... pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...navedeni model odgovara za KLE500 od ''91 do ''05, a moj je 2007god... U čemu je razlika između modela do 2005 godine i posle tog godišta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan ...navedeni model odgovara za KLE500 od ''91 do ''05, a moj je 2007god... U čemu je razlika između modela do 2005 godine i posle tog godišta? Isto pitanje.. Jer, ako nema razlike, imam ja centralni stender na mom KLE-u ('93) pa ako te zanima mozes doci da vidis/iskopiras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ima li slucajno neko polovan stender za xj600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 4 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan @ b@ne i zakarus: prodavci stendera su u opisu stavili do kog godista odgovara. a sajt azuriraju cesto. i na drugim sajtovima isto. to su: sw motech, twistedthrottle, area p, itd. e sad, ako oni mene zbunjuju, zbunjujem i ja vas ;D inace, manje razlike postoje u mehanici, od 2005 godista na ovamo. ne znam da li afektuje i stender. U svakom slucaju, hvala zakarusu na ponudi, javicu se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @ b@ne i zakarus: prodavci stendera su u opisu stavili do kog godista odgovara. a sajt azuriraju cesto. i na drugim sajtovima isto. to su: sw motech, twistedthrottle, area p, itd. e sad, ako oni mene zbunjuju, zbunjujem i ja vas ;D inace, manje razlike postoje u mehanici, od 2005 godista na ovamo. ne znam da li afektuje i stender. U svakom slucaju, hvala zakarusu na ponudi, javicu se! Pogledaj SW-MOTECH http://www.mo-tech.de/produkt/?produkt_id=115&marken_id=261za centralni štender je za KLE od 91 godišta pa na dalje isti. Ista cena je i u Luisu. U delu gde se montira centralni štender nema razlike po godištima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde može da se nabavi centralni držač motora za Hondu CBR 600 F2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nigde, ko još montira na plastike central stand ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to misliš "na plastike"? CBR fabrički ima centralni držač, ali je na mom motoru neki predhodni vlasnik to skinuo. Na ramu postoji mesto gde se on montira, a pošto je veoma korisna stvar i ram to dozvoljava, trebalo bi iskoristiti sve to i nabaviti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...