ThePainkiller 4384 Napisano Januar 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, u planu je kupovina novijeg auta i stoga moram da se odreknem ovog prelepog TDM-a. Nadam se da će mi ostati neka kinta za neki jeftiniji motor (kad uzmem drugi auto), ali o tom-potom... Naime, TDM je uvežen 2018. godine od strane kolege N.F.S. sa foruma, potom bio u vlasništvu kolege Markone88 i kolege Vuleta, pa je onda došao kod mene. Ko poznaje navedene kolege, zna kako se oni ophode prema svojim motorima i stoga ne treba trošiti reči kako je ovaj motor održavan, mažen i pažen do sad. TDM je 2003. godište, na satu ima 40000 km. Po stanju motora komotno mogu reći da bi to bila i prava kilometraža. Registrovan je do septembra 2021. godine, na mom imenu je, a prenos je obavezan po kupovini motora. Od kad je kod mene, ja sam remontovao (predihtovao) vodenu pumpu, jer je malo flisovao antifriz na semeringu. Remont je odrađen sa svim originalnim Yamahinim delovima (ima post u TDM temi o tome). Tom prilikom je zamenjen i antifriz, ulje u motoru (Motorex TopSpeed 10w40) i filter ulja. Kolega Vuleta je prošle godine u leto menjao komplet kočione tečnosti, očistio kočione čeljusti i menjao disk pločice. Gume je, takođe, zamenio u leto 2020. Imam svu dokumentaciju o tim radovima, što je kolega odradio dok je motor bio u njegovom vlasništvu. Lanac i lančanici su takođe dobri. Motor je potpuno spreman za sledeću sezonu. Od dodatne opreme ima povišen dodatak vizira (Ivan viziri), koji savršeno radi posao (ja sam visok 185 i meni prebacuje vetar preko kacige), ima voltmetar i Givi Maxia 3 kofer. Posedujem 2 ključa za motor i 3 za kofer. Fabrički alat za motor se podrazumeva. Cena je 3000 evra. Probu motora dozvoljavam, ali uz napomenu da ako kupac padne pri probi motora ili ga ošteti na bilo koji način, smatram da je isti kupio... Za dodatne informacije pozovite me na 0603171985 - Boris Promenio Januar 28, 2021 član ThePainkiller 13 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 27, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Један од три човека од којих би купио мотор без гледања.... Свака препорука.Срећан оса продајом и новим колима Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17894 Napisano Januar 28, 2021 Integrisan, 5268 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se naoruzao da kazem "Vec sam mislio opet kolega painkiller" kad ono stvarno Srecna prodaja i da ti ostane za nesto sa 4 cilindra, kad dodjem da imam sta da gledam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 28, 2021 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledam motor, dođe mi ponovo da kupim TDM. Srećna prodaja! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4890 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković isto i kod mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan TDM je prodat. Srećno novom vlasniku i da ga čuva i pazi kao što je do sad ovaj motor bio pažen... 4 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...