Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ural.cc/index.php?pustinja Interesuje me zna li neko nesto vise o ovim motorima, kvalitet, cena etc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan He,he nisam znao da ugrađuju rikverc na motore, ali ovj ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ma sto kaze kolega ili je krsh ko Lada ili strvina ko Kamaz za ruje nema sredine... rikverc mi je vrh fora ali motor izgleda vrhunski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan He,he nisam znao da ugrađuju rikverc na motore, ali ovj ga ima A Gold Wing??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli retro izgled ovo je extra varijanta ;D. Verujem da su kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Septembar 12, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem licno uvoznika Urala za Srbiju, Brinza Lajos sa Palica. On vozi onog od 750ccm, bmw boxer masina, ne znam koja viljuska, paljenje.... Sve je samo sdelano v sssr. Ali i cena mu je nesto oko 7-8000 eura. Ovo bi trebalo da je njegov fon 0641416610. A evo ti i sajt http://www.ural.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je, cini mi se, zvanicni web sajt: http://www.imz-ural.com/ Mislim da u Subotici to neko prodaje. Pogledaj spisak dilera. Moj favorit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Septembar 12, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Ural Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno izgledaju... ali bas fenomenalno, s tim da je meni pustinjica favorit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ako to budes posedovao, onda ces biti pravi Fidel... S tim sto to nisu jeftini motori i za te pare kupis sta hoces japanskog, a bogami i zapadno evropskog porekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan hahah Cili, istina, sad, kada budem realno imao pare u rukama ili kreditu e tada se put racva na dve strane, ili cu vec znati sta hocu i sta uzimam ili ce mi puknuti glava hmmm za te pare mogu da ispunim sebi zelju i kupim V-Max, ali mora se priznati da nijedan motor nije smekerica kao ovi prikolicari, pa sto Bane kaze to ima rikverc heej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ali mora se priznati da nijedan motor nije smekerica kao ovi prikolicari, pa sto Bane kaze to ima rikverc heej Podrzavam.... Mada sta god da pazaris za te pare, neces se prevariti i zato neka ti ne puca glava, lepe su to muke ....... Samo da dodje do toga. PS. kupi Ural, to bre niko ne vozi, a "sada svaki zgolja jase Kawasaki".... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ahahhaaha ali ja sam sve sem 'zgolja' ma daleko je Ural, za pocetak nesto uobicajenije, i jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kopriane cucio bi ti ovaj Ural, nema sta, bio pi pravi balansero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ih nego sta... ionako ne volim BMWove ali ako je kopija onda se ne zalim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da uzmes ovaj crni prikolicas i nabavis slem svapski, i jedn smajser na ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan URAL je decenijama proizvodio kopiju BMW modela R75WH poznatog iz II svetskog rata. BMW sa ovim modelom i ZUNDAPP sa modelom KS750 (oba = 750ccm, kardan, prikolica + RIKVERC!!!) su bili glavni snabdevaci wermahta ovom vrstom vozila. 1945.god BMW fabrika (zgrade, masine, dokumentacija) je ostala u sovjetskoj okupacionoj zoni. Od toga je nastao Ural. Inzenjeri i radnici BMW-a su uglavnom prebegli na zapad i zapoceli proizvodnju ni iz cega. I tako do danas. Ovo na slikama je neki novi Ural ali nosi BMW-ov bokser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cekaj. aj sad bez zajebancije. jel bi neko od vas ovo vozio po ulici, i putu, i offroadu? znaci odvratan motor, i preskup, neznam sta na njemu toliko vredi. mogli su bar sediste da modernizuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi neko da džabe ili da imam para ko šaše, vozio bih ga samo tako, sve sa prikolicom i rikvercom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve ima svoje prednosti i mane. Skup jeste (papreno) ali održavanja nema......Isti takav se predaje na upotrebu ruskoj vojsci, pojedini primerci su prešli uz redovnu zamenu ulja na 150000 km, i po 1000000 km. Dakle: ležajevi su svi kuglični i valjkasti, radilica radi na bućku, uljna pumpa maže samo glave, vazdušno hladjen, doboš kočnice, predimenzioniran menjač, čelične žičane felne, krampon gume, a najveća novost u zadnjih par godina je alternator umesto diname (koji usput i španuje lanac bregaste), elektronsko paljenje umesto platinskog (mislim da postoji u rezervnom setu i platinska konverzija za svaki slučaj). btw, nije kopija wermaht modela BMW R75, niti ZUNDAPP KS750 već ranijeg vojnog modela, koji se pravio u fabrici koja je kasnije završila uistočnoj nemačkoj, sa oznakom R12. Par komada se kotrljalo po Beogradu pre petnaestak godina (gradjevinci doterivali iz Rusije za 500 dem), prilično robusni i kvalitetni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Sve ima svoje prednosti i mane. Skup jeste (papreno) ali održavanja nema......Isti takav se predaje na upotrebu ruskoj vojsci, pojedini primerci su prešli uz redovnu zamenu ulja na 150000 km, i po 1000000 km. Dakle: ležajevi su svi kuglični i valjkasti, radilica radi na bućku, uljna pumpa maže samo glave, vazdušno hladjen, doboš kočnice, predimenzioniran menjač, čelične žičane felne, krampon gume, a najveća novost u zadnjih par godina je alternator umesto diname (koji usput i španuje lanac bregaste), elektronsko paljenje umesto platinskog (mislim da postoji u rezervnom setu i platinska konverzija za svaki slučaj). btw, nije kopija wermaht modela BMW R75, niti ZUNDAPP KS750 već ranijeg vojnog modela, koji se pravio u fabrici koja je kasnije završila uistočnoj nemačkoj, sa oznakom R12. Par komada se kotrljalo po Beogradu pre petnaestak godina (gradjevinci doterivali iz Rusije za 500 dem), prilično robusni i kvalitetni. hvala.... kako ovo hvala sitno izgleda posle ovakog odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma za te pare moz da se kupi i bolji motor..mada ko zna,,,lepo je biti drugaciji od drugih.....ili ti biti jedinstven,video sam jedan uzivo ,,ono ima fin zvuk,neide nesto extra,vlasnik se nije zalio na neke kvarove sem na potrosnju,,delujwe robusno,,pa sad ko voli nek izvoli...ah da da ne zaboravim,gde god da se parkiras bices atrakcija... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ..ma ne kupujem ja to, samo pitam ljudi sta misle o necemu sto je ipak samo san... svidja mi se sve sem dve stvari kod njega, a to je potrosnja 7,5l i upravo taj trip sa atrakcijom, previse paznje je malko previse inace ono sediste nimalo nije neudobno, naprotiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ..ma ne kupujem ja to, samo pitam ljudi sta misle o necemu sto je ipak samo san... svidja mi se sve sem dve stvari kod njega, a to je potrosnja 7,5l i upravo taj trip sa atrakcijom, previse paznje je malko previse inace ono sediste nimalo nije neudobno, naprotiv... ma sta se sekiras ce ti turimo plin i ima da uzivas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ..ma ne kupujem ja to, samo pitam ljudi sta misle o necemu sto je ipak samo san... svidja mi se sve sem dve stvari kod njega, a to je potrosnja 7,5l i upravo taj trip sa atrakcijom, previse paznje je malko previse inace ono sediste nimalo nije neudobno, naprotiv... ma sta se sekiras ce ti turimo plin i ima da uzivas. ;D hahaha taman, a zamisli koliko boca moze da stane pored u prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...