marisol 4 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Zove me sinoc drugar da mi pita dal bih uzimao f650dakar. 2002,2003god,nije siguran, kaze odlican itd..nisam ga jos video. Para nemam, al imam svog ata. Beverly je dec.2006 sa nekih 11tkm. Koliko sam ga razumeo otprilike su tu negde sa cenom. I sad ne znam..90% vremena na motoru mi je po gradu, a opet nije los bmw za grad, koliko sam shvatio citajuci forum. Dobijam i 25ak konja, gubim 4,5godine i sve tako.. Dakle jel ovo prilika, sta biste vi uradili? Hvala, pozdrav forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1051 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao bi motor, ako je sve ok i ako je presao ispod 100 000 uzeo bi bez razmisljanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci dobro za sada. Cena? kilometraza? Pokusaj da saznas broj makine (sa desne strane kormana na ramu) i pogledaj sta kaze ovaj web sajt u vezi tog motora: http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&kind=M&arch=0 Mogu da ti napisem listu sta da pogledas ako budes isao da gledas makinu. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan DA, čini mi se da je prilika povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prilika ali nemoj se zaletati. BMW je ozbiljna masina tako da neces puno pogresiti ako ga uzmes,to moze da traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...