daco 11 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Srbija je lijepa to smo svi vec odavno saznali a pogotovu mi koji se vise vozimo,05-09-08 sam namjerno izostavio srbiju i da pokusam sa druge strane tj.sa moje strane,odrediste mi je bilo eko zona zelenkovac i galerija "zasto nije otisao boro"kasnje sam sazna da se odnosi na boru todorovica,zelenkovac se nalazi 15 kilpmetara od mrkonjic grada,foto.nije profesionalan ali kad porastem bicu pomocnik lalajku ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan eko frizider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ovde sam spavao soba sa kupatilom 20 km ili 10 e. likovnog umjetnika boru sigurno cete prepoznati ovo je kaffe nema frizidera sve obicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan okolina jajca,bez dvosmislenosti red bull slapovi ,krupa na vrbasu znam da nedostaju slike jela,ovo je u banja luci onako nesto malo da gricnem motor ceka dok ja jedem sad sam na kozari ovo je crkva grkokatolcka pomijesano pravoslavna i katolicka,oko crkve se nalaze devet stijena kamena,svaki kamen lijeci od nekih bolesti tvrde da su to meteori negdje ko zna gde na drugom mjestu negde onda je opalila kisa preko hiljadu kilometara na satu je bilo nisam imao vise volje za fotografijama kad porastem bicu pomocnik lalajku u fotografisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan KINEZOVA STAZA - PATHWAY OF KINEZ :D Joj al sam se nasmejao E Daco, podesi vreme na fotoaparatu. Ovako ce jos neko pomisliti da nam podmeces stare putopise ;D Cekaj...sto si se ti ono sakrio od kise? Ih kakav si ti bajker Nego...svo vreme sam se pitao...ko li te je to slikao? Sve fotke su ti super al nemas ti bas toliko dugacke ruke slapovi ,krupa na vrbasu :o :-X :o :o E sad ozbiljno... Fenomenalne su slike, fenomenalna je i voznja. Bez preterivanje, nisam nista manje ni ocekivao od tebe I jos samo nesto...malo je cudno...na skoro svim slikama se smeskas a nigde nema kafe!? Nesto je tu jaaaaaako cudno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 12, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sjajane slike, sjajno i duhovito uradjena tura! E ovako i ja volim!!! Nego Dacho, jel si ti to nosio 'stativ'? I zashto malo 'njega' nisi slikao i podelio sa nama...a? a? A? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe gledao si spansku seriju u hotelu! Sjajno putovanje, ali kako djeneral kaze, nesto je tu cudno! Mnogo tvojih slika, dve kacige na motoru, stalno nasmejan... hm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma poveo je fotografa, da bi imao ko da ga slika. Vrlo lep putopis, izlet, i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Daco, svjetski putnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! A što kaže Lalajko...hmmmmmmmm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Al je doooobar ovaj Zelenkovac! Ovde covek kad bi ostao pet dana, ne bi kuci umeo da se vrati. Ovo mora da se poseti! Hvala Daco na putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eto još jedne lepe destinacije za BJB vožnje i okupljanja. A slike su predivne, priroda čarobna, oduševljenje dobrom klopom neopisivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 12, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Eto još jedne lepe destinacije za BJB vožnje i okupljanja. A slike su predivne, priroda čarobna, oduševljenje dobrom klopom neopisivo ;D Jeeeste....bash im trebaju 'tamo' BJBovci da turiraju, pucaju, BREEEena BRREEEna zavrcu i pale gume! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi Boro, putopis ti je hvale vredan, mnogo lepo mesto za odmor i razbibrigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam,hvala mada nisam ocekivao da su slicice nesto vrijedne,koristim stativ sa daljnskim ;)a dvije kacige u slucaju hladnoce ;D,domacin je rad da ga posjete bajkeri jer smatra da i oni tj.mi kao i on volimo slobodui prirodu ,cijeli celenkovac je ogroman imam mnogo predvidjenih mjesta za rostilj,kamp a sve okruzuje priroda netaknuta sa potocima vode,a "ona"mi je obezbedila da mi putovanje bude prijatno,mislim "ona"honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 12, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E pa Daco svaka cast!!! Puno duha i sarma, nema sta!!! ;D A Zelenkovac cu da ukljucim u prvu turu na tu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Septembar 12, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su fotke dobre, a slike prirode su da covek ostane bez teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Daco ! Ovo je moja planirana ali ne ostvarena ovogodišnja tura. Možda iduće godine. http://www.zelenkovac.org/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidis svasta lepo mose moze cuti i videti ovdi... Stvarno je lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 12, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan :o :kaakvo mesto taj zelenkovac :o :o kakva galerijaaa :o svaka cast majstore na ovom izvestaju. uteftereno u moj planoput a dace Bog lepih dana i ove jeseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno!!!! Mesto koje se mora videti! Dok ne postanes Lalajkov pomocnik u fotografisanju, proglasavem te svojim pocasnim vodicem Zelenkovca cim se nameracim na tu stranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno jedno od mesta koje se mora posetiti.Prelepo.Slike su fenomenalne. :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam,hvala mada nisam ocekivao da su slicice nesto vrijedne,koristim stativ sa daljnskim ;)a dvije kacige u slucaju hladnoce ;D,domacin je rad da ga posjete bajkeri jer smatra da i oni tj.mi kao i on volimo slobodui prirodu ,cijeli celenkovac je ogroman imam mnogo predvidjenih mjesta za rostilj,kamp a sve okruzuje priroda netaknuta sa potocima vode,a "ona"mi je obezbedila da mi putovanje bude prijatno,mislim "ona"honda Lep putopis, pogotovo one slike oko Jajca gde je onako vlažno i šumovito :o pa ipak da nije bilo "nje" mislim "honde" koja po potrebi i slika... ;D mnoge stvari nebi bile "uhvaćene" kako treba... Pozdrav za oboje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan predivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Честитке! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...