Bojan82 8655 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Atomizer iz naslova,korišćen koliko pola tanka.Rikno mi mod pa sam kupio drugi i ovaj ati je prevelik za Pico, ne može da stane. 3500 je u prodaji, prodajem za 1500+ptt ili lično preuzimanje. Ima dva usnika. 069673313 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 20, 2021 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan isti koristim godinu dana, odlican je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam atomizer ko želi samo plaća PTT. Atomizer je isto kao nov.Ovaj Zenit Takodje poklanjam polovan atomizer početnički Exceed 19.I na njemu se grejači kupuju posebno i menjaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1741 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ne vredi, moram da pitam sta je to? Isao na sajt iscitao sve, al nikako da shvatim. Jel to elektronska cigara ili..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da. Raspršivač. Kači se na baterijski mod i onda pariš. Sipa se u njega tečnost za e cigaru i udri me do zore Ps. Moraš imati i baterijski mod, da može da se našrafi atomizer promera 24mm Promenio Januar 30, 2021 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zenith otišao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...