aleksandar k 47 Napisano Januar 14, 2021 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Malo malo pa mi zatreba neki specijalni sraf i nigde da ga nadjem, a ne bi bas iz prve gvozdjare preko puta da kupujem i stavljam na motor.Da li ima neka radnja sa malo većim izborom šrafovske robe nerdjajuće koja moze da se upotrebi za motor..Ima tu ponekad i specificnih stvari pa bi dobro dosla i preporuka za neku bravarsku radionicu u Beogradu.Konkretno imam potrebu za nekim srafom koji je inbus ali ima suple telo koje sluzi za provlacenje instalacija (za zmigavac)...to ne mogu kuci da busim ,pa sad ima navoj ovakav onakav,jedan ide drugi ne ide...vise me mrzi da obilazim gvoždjare..svaki savet je dobrodosao..A jos kad bi neko imao dva ovakva srafa samo za 1 cm duzi(dakle 3,5 cm), bilo bi idealno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Januar 14, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu imaš radnju “Šrafko” na uglu Pariske komune i Studentske, imaju veliki izbor šrafovske robe, tamo sam nalazio brunirane i nerdjajuce vijke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Januar 14, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strugar neki i rešio si problemПослато са SM-A202F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje bušilica i kvalitetna burgija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pitanje.. Imao sam slicnih problema, takodje jurio i nisam nasao "original" pa sam onda kupovao najslicnije, nerdjajuce, na nbg, na buvljaku, s'tim sto sam onda kupovao komplet npr. dvanaest da bi svi bili isti, umesto 1 ili 2 srafa koji nisu valjali... Da li postoji neka specijalizovana prodavnica u Srbiji (ne mora da bude u Bg) gde bismo mogli da porucimo namenske srafove za svoje ljubimce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...