TA96 300 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da to bude tako!! Prednosti takvog jednog kompleksa su visestruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo i to čudo, samo se ja plašim da će to opet da ostane samo na priči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opet SURČINSKI KLAN (pre će to Šapčani da načine, treba im za testiranje izvarenih vozila) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3894 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako to zaživi kod vas, eto i mene na probnu vožnju.... Bliži mi je Beograd od Grobnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako to zaživi kod vas, eto i mene na probnu vožnju.... Bliži mi je Beograd od Grobnika... Ja mislim da ce nazalost jos duuuugo vremena i nama Grobnik biti blizi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3894 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma i kod nas je bilo kojekakvih priča i pričica... ali slabo se nešto konkretno radi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan postoji prica i za golf terene u becmenu, kao i za mnogo toga sto treba realizovati na ovom podrucju, ne kazem da nece biti samo nam je malo pun q. obecanja. dok ne pocnu da stavljaju asfalt za stazu ne verujem nista.vreme ce pokazati svoje u potpisu drug chlan klan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Josh chlanova surchinskih klanova..... aj da vidimo kako ce da bude.... ideja je sasvim na mestu,treba nama tako neshto...izadjesh na stazu,izvadish dushu motoru i lepo posle u gradu vozish ko chovek... mada...trebace tu vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Eto pa lepo vam kazem staza nama treba ,a sto bas u surcinu, tamo su oni surcinci jel da ? Ma opravicu ja stazu u Kajtasovu na mom imanju pa da imamo i mi sa sela di da teramo u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ne kaze se oni nego ovi Eto pa lepo vam kazem staza nama treba ,a sto bas u surcinu, tamo su oni surcinci jel da ? Ma opravicu ja stazu u Kajtasovu na mom imanju pa da imamo i mi sa sela di da teramo u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 17, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos tamo negde 1987 - 1988 je jedan novinar ( cini mi se da je tekst bio u auto magazinu ) predlozio izgradnju F 1 piste, i predlozio kao lokaciju Delibatsku pescaru, ili neki njen obod . U tom tekstu je izneo i njegovo ekonomsko vidjenje tog projekta, isplativost i slicno, al je sve ostalo na tome . Nadlezni su rekli nemamo mi para da placamo nagrade za osvojena mesta u F 1 , i na tome je sve ostalo. Ovih dana sam u stampi procitao da se to opet pominje. Videcemo sta ce biti ! Kolko se secam u tom tekstu je pisalo ( sto se ekonomije tice ) dda na F1 trke dolazi otprilike po 300.000 ljudi da gleda. Nek su dve trecine stranci, i nek svaki promeni po 100 maraka ( danas evra ), a promenice i puno vise - sami izracunajte koji je to devizni priliv za zemlju. Jedino sto su nam nadlezni kanda slabo obrazovani pa ne umeju to da izracunaju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Septembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma i kad bi napravili dobru pistu, po svim FIA zahtevima ne bi imali šanse da dobijemo baš F1, znate i sami koliko odličnih staza u svetu čeka na uvrštavanje u F1 listu a ionako ima (skoro) previše trka po sezoni. Ali za neka naša takmičenja i takmičenja u okviru Evrope ili bar ex-YU bila bi odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi nece moci u pesku jer oko pola pescare je pod mojim vlasnistvom i ja ima da pravim stazu tamo za nas r-ase.Sto kazu lale dva maksima i jos po neki hektar zemlje je moje dete ti poljubim hahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan od jedanput u srbi ce poceti da nicu staze kao pecurke posle kise,vec se dugo prica te ovde se pravi te tamo ,a nikako da neko krene sa radovima.daj boze da samo u skorije vreme iznikne barem jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...