Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze gde mogu da nasim prostorima da nadjem ovaj motor i koja mu je cena?? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To je oznaka (model) za americko trziste. Ovde se oznacava kao EN500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 10, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze gde mogu da nasim prostorima da nadjem ovaj motor i koja mu je cena?? ) Novosti Oglasi, www.moto-berza.com... Cena od 2000-3000e sve zavisi od godishta, stanja itd... Dobar primerak sa neshto opreme je oko 2500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan aha ;D .. hvala .. nego da li moze da se kupi nov kod nas? i koja bi mu bila cena???? posto sam nasao sada na americkom trzistu je samo 5.5k $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Na americkom trzistu je sve bar 30% jeftinije nego kod ostatka sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan aha hvala o5 ;P...nego da li mozete da mi kazete gde je najbolje da se uzme u Srbiji taj motor(nov) i da li ima negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan /bump? :PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...