Dexterr 1973 Napisano Januar 17, 2021 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Uh, yebem ti temu, bre...(kad ga nismo banovali na vreme) Spisak stvari kojih sam se odrekao prevazilazi megabajte foruma, s jedne strane... S druge strane, Januar, pre oko 15-ak godina, odem tako, da upoznam njene roditelje, da je pokupim motorom, idemo negde na kafu... Dan dva pre ili posle Svetog Jovana, nakon dvonedeljnog minusa, svanuo januarski dan +20'C, ja pokupio gospođicu, njena mama kroz terasu sa 6. sprata prosula kofu vode za nama... Pijemo kafu na adi ciganliji na +20'C, a jezero pored nas skroz zaleđeno!!! Kažu, jednom u 150 godina... I, eto, sad imamo troje dece, i dalje zaleže kroz krivine i diže stopala kad zastružu fudasteri. Svega sam se odrekao i nikada se pokajao. I još bih više, da se vreme briše. Reli kroz Makedoniju '07, kasnije kroz Srbiju, dvocifren broj Moto-Deda-Mrazova, koncert AC-DC, Transfagaraš, prvi mamuran šator na moto-skupu u V.Plani... To su momenti na 2 točka koji nemaju cenu, (za sve ostalo tu je master-card). 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...