Satelis 15962 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bellamoto, na pocetku Milana Rakica Pitace te za godiste, kubikazu pa ces dobiti bas koja ide za tvoj model trebalo bi da je ovakava v. pumpa Kad vec pumpu menjas, pored nje zameni sva creva kao i filter goriva. Takodjer ne bi bilo lose da proveris flansu karba kad si vec u butiku, dobrano zna da ispuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Creva i filter zamenjeni prosle godine. Karb ociscen, stelovan. Ali pumpa nije dirana. Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 22, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prisao sam danas pumpi, da vidim sta se tacno desava. Mislio sam da je negde napukla, medjutim, curi na rupici sa gornje (desne) strane. Zna li ko u cemu je problem ovde, da li je stvarno do pumpe ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baja02sd 1 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kimko xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao ovakav problem,odjednom kad upalim motor radi samo na leru i nece da primi gas,trokira i ugasi se,menjana svecica,skidan karburator ,cist skroz,proveravan plovak,dizne nov filter vazduha ali i dalje isto,sumnjam na bobinu ili cdi ali ipak ne bi ni upalio da je to ,SASA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 4, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Lici kao da nema dovoljno benzina, proveri dovod, vakum pumpu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baja02sd 1 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kimko xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao ovakav problem,odjednom kad upalim motor radi samo na leru i nece da primi gas,trokira i ugasi se,menjana svecica,skidan karburator ,cist skroz,proveravan plovak,dizne nov filter vazduha ali i dalje isto,sumnjam na bobinu ili cdi ali ipak ne bi ni upalio da je to ,SASA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, spojio sam sve 3 teme u prvobitnu o Beverly 200 modelu... Nema potrebe svako malo otvarati novu temu ako postoji vec tema o istom modelu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15962 Napisano Octobar 5, 2019 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ih sad, jbg, svasta moze tu biti...... svecica-kabal-bobina-zica negde.... pick up-cdi-karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Octobar 5, 2019 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To sto je otvaran karburator i proveravane dizne nista ne mora da znaci. Mozda nije dobro pregledano. Drugo ovo sto Darko kaze treba proveriti. Imao sam situaciju sa jednim 200 da sam dva tri puta skidao karb, cistio, jebavao se oko njega i sve super, upali i odradi malo, das gas on se ugasi. Na kraju skinuo sve od rezervoara do karba i ocistio. Filter kod pumpe ispod levog nogostupa ( ne znam da li je fabricki bio tu ili ga je neko stavio), pumpa, ali sve to nije imalo svrhe dok nisam skinuo i ocistio rezervoar. Katastrofalno stanje je bilo u njemu. Nisam jedan metalni video tako los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly 200 displej (display). Posle par meseci rada, mogu da podelim sa vama sledece detalje o mogucoj popravci ovog uredjaja. Vecina ovih uredjaja strada od vode koja ulazi kroz gumene tastere. Najcesce strada donja plocica sa glavnom elektronikom i to njen levi deo, gde je ispravljacka elektronika. Mikrokontroler i okolna digitalna kola uglavnom ostanu netaknuti. Ovu plocicu je najcesce moguce popraviti. Drugi, znatno veci problem je sam ekran, koji ako se osteti - nema popravke. U pitanju je specijalan LCD ekran kreiran bas za ovaj motor, koji se sastoji od dva spojena stakla izmedju kojih se nalazi tecni kristal. Ako se stakla pomere, dolazi do razlivanja tecnog kristala. Jedino resenje u tom slucaju (za sada) je zamena gornje plocice drugom (sa drugim ispravnom ekranom). Poluispravan ekran, koji moze da funkcionise, ali je vec nacet, pa je samo pitanje vremena kada ce se ceo razliti... Razliven ekran kojem nema popravke... U planu mi je da napravim celu novu gornju plocicu sa novim ekranom. Projekat je u razvoju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 9, 2019 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zelim ti uspjeh, mnogima bi valjalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ijsk 0 Napisano Januar 3, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide sa ekranima? Kad ćemo počet slat naše neispravne zamotane u hrpu novčanica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada stoji... tesko nalazim vreme. Javljam se cim bude novosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 24, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od vas da uopste nema fabricki displey? Ja imam displej al na njemu su ostampani neki brojevi i dugmici deluju kao imitacija lao da je napravljen da pokaze kako je to kad se ima a ova je opcija bez njega, tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da je neko stavio to da bi mogao da registruje motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MisaBeverly 1 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Piaggio Beverly 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, danas sam kupio Beverly 125 2004 godiste. Motoru nedostaje displej i vizir. Gde da nabavim te delove i kako da registrujem motor? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Maj 24, 2020 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Displej po svoj prilici nigde. Okrenuo sam sve brojeve iz oglasa i nema niko. Na ebay nisam nasao. U PGS su mi rekli da se vise ne proizvodi kao rezervni deo. Koji vizir ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MisaBeverly 1 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Piaggio Beverly 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, muljaz je napisao: Displej po svoj prilici nigde. Okrenuo sam sve brojeve iz oglasa i nema niko. Na ebay nisam nasao. U PGS su mi rekli da se vise ne proizvodi kao rezervni deo. Koji vizir ti treba? Da li je vizir neophodan za tehnicki pregled beverly-ju? Ukoliko jeste treba mi vizir koji je fabricki namenjen za taj model 2004 godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 24, 2020 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan +38163547264 Probaj kod Gavre Subotica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 24, 2020 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Stutgartu. Ako imas nekog, da ti dobaci do Srbije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Maj 24, 2020 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba vizir za registraciju. Ovo s slika iznad nije ono sto mu treba. Treba mu drugi deo ovoga sa donje slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MisaBeverly 1 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Piaggio Beverly 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, muljaz je napisao: Ne treba vizir za registraciju. Ovo s slika iznad nije ono sto mu treba. Treba mu drugi deo ovoga sa donje slike Meni treba displej sto ide ispod dva cajgera sto pokazuje kilometrazu koliko je preso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je marcony rekao to je to! Samo se pre registracije zalepi nova kilometraza na dosplej da bi se registrovao i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Al stvarno mislim da to moze neko da nam napravi nemora uopste da meri predjen put dovoljno je da mozemo da menjamo brojke sto se tice kilometraze da nemamo problem na tehnickom, bas me briga koliko sam presao moze i telefonom sve da se izmeri ako me bas bude to zanimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk metalnog kuckanja,lupanja? Negde oko pogonskog dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...