mali_veseljak 1252 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2021 at 3:56 PM, Kola said: Vrhunska pizza! Predivan pogled, tona bajkera... Most na Soci Ovdje sam 2019. god, nakon obilaska Mangarta, popio kafu i pojeo dobar sladoled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Srećan Božić. Ma ne vredjam se ja, što bi se vredjao, nego znam iz ličnog iskustva da kad vozim neku ravnicu ili auto put motorom često mi dodje da ga ostavim sa strane i da nastavim peške... Toliko me smara... A svako nek vozi šta mu se vozi. A i mislim da je moja sugestija pozitivno uticala na kolegu, sledeći put eto njega u planinama..Upravo tako, ovo je prvi duzi put, prekratio sam autoputem, iduci ce biti vise exploring i uzivanje u krivinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Januar 8, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Kola da ti i BJBikers magazin da podstrek za naredna putovanja, objavili smo tvoj putopis na online magazinu : Poziv u nepoznato [prva solo moto tura] - BJBikers.com BJBIKERS.COM Današnji putopis "Pozivu u nepoznato" dolazi kao naručen da se malo zagrejemo za novu sezonu, ali i kao mali podstrek svima koji su se 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đ.b 6 Napisano Januar 8, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Tivat/Podgorica Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sa uživanjem! Lijepa priča, lijep putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan @Kola da ti i BJBikers magazin da podstrek za naredna putovanja, objavili smo tvoj putopis na online magazinu : Poziv u nepoznato [prva solo moto tura] - BJBikers.com BJBIKERS.COM Današnji putopis "Pozivu u nepoznato" dolazi kao naručen da se malo zagrejemo za novu sezonu, ali i kao mali podstrek svima koji su se Hvala lijepo!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sa uživanjem! Lijepa priča, lijep putopis!Hvala!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Januar 8, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan procitao u "dahu" R.E.S.P.E.C.T. Srecno u novim avanturama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Januar 8, 2021 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao u cugu. Hvala! Svaki putopis je dobrodošao u ova vremena. Preksinoć sam pročitao knjigu Kragujevac - Kilimandžaro isto u cugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za putopis,znaci puno u zimskim danima...ev sad razmisljanja za prolece-leto i nema spavanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_ladni 7 Napisano Januar 17, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha XJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podeljenom iskustvu! Uživao sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tojeto!!! Nema se tu puno filozofirati.Ostvario si svoj san, upoznao svoje limite, upoznao motor, obišao bolesnu mater, vratio se sretno...Alles was zählt hast du erledigt. Pozz iz CH Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan procitao u "dahu" R.E.S.P.E.C.T. Srecno u novim avanturamaHvala!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Tojeto!!! Nema se tu puno filozofirati.Ostvario si svoj san, upoznao svoje limite, upoznao motor, obišao bolesnu mater, vratio se sretno...Alles was zählt hast du erledigt. Pozz iz CH Poslato priko Ténéré Hvala!Genau so Pozz iz HHSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podeljenom iskustvu! Uživao sam! Drago mi je da sam uspio koliko-toliko docarati prvo iskustvo velike ture! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Браво, супер тура, и лепа вожња. Подсети ме на моју прву озбиљнију, самосталну возњу 2018., на тек купљеном бандиту (првом "мануелном" мотору, пре тога возио бургмана неких два месеца), са пола године возачког стажа на мотору. Релација је била Ужице - Будва. Узбуђење, трема, преиспитивање, "фрка"... Након непроспаване ноћи, раном зором, тихо истерам мотор из гараже, палим и правац Будва. Никад дуже и лепше путовање... Нисам писао, више волим да снимам. Што се тиче аутопута, 2018. на путу ка Будимпешти, на трку Формуле 1 на Хунгарорингу, убио ме је у појам. Од Новог Сад до Будимпеште смо нон-стоп форсирали, кад спустиш испод 150 као да стојиш. Никакво задовољство. Од тих 300нак километара, једино ми су ми у сећању знакови поред пута, Budapest 230, Budapest 150, Budapest 100 ... Што је мања бројка километара поред назива, мени се чини да је Будимпешта све даља и даља. Никад стићи. Још једном браво за путопис. Очекујемо на лето нови. Promenio Januar 19, 2021 član Marko05 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2775 Napisano Januar 23, 2021 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep putopis hvala ti puno što si podelio sa nama Oni Triumph Rocketi su brutalnii... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2021 Napisano Januar 26, 2021 Zainteresovan, 664 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja procitao prvu stranu pa zaboravio, i misli da je gotovo, kad ono jos jedna cijela strana povratka. Hvala na trudu pisanja i slikanja, evala ti za prvi put. Sto Doc rece, uzivaj dok dozivljaj traje (a traje dugo :-). Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Ghostrider 1 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep putopis, želim ti brzo ozdravljenje majke!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep putopis, želim ti brzo ozdravljenje majke!!!!Hvala puno!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred , vetar u ledja za naredna putovanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakve si nam zazubice svima napravio.......... Svakako Hvala ljudino što si podelio putešestvuje sa nama, idemo dalje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 15, 2021 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan KOLA Brate , Nakon nekoliko godina odsustva sa foruma i inace voznje motora, prvo sto sam procitao je tvoj putopis. Pisao si merakom, iskreno, i uzivao sam u citanju. Vratio si mi volju ya putovanjemi sreca sto nisam prodao svoju Hondu . Srdacan pozdrav i puno lijepih kilometara ti zelim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 16, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred , vetar u ledja za naredna putovanja Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 16, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakve si nam zazubice svima napravio.......... Svakako Hvala ljudino što si podelio putešestvuje sa nama, idemo dalje!!!Hvala puno!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 16, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan KOLA Brate , Nakon nekoliko godina odsustva sa foruma i inace voznje motora, prvo sto sam procitao je tvoj putopis. Pisao si merakom, iskreno, i uzivao sam u citanju. Vratio si mi volju ya putovanjemi sreca sto nisam prodao svoju Hondu . Srdacan pozdrav i puno lijepih kilometara ti zelim.Drago mi je da je tako! Hvala na lijepim rijecima, nadam se da se mozda nekad negdje i sretnemo na cesti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...