Savamalac 144 Napisano Januar 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, Ja sam Aleksandar iz Beograda. Dve godine sam vozio Piaggio Liberty 50, ove godine sam polozio za A kategoriju i sada uzivam na Kymco Downtown 300i (citajuci putopise koje pise @sasha). Dok ne prerastem, steknem nesto iskustva i predjem na Hondu NCX750. Jos u auto skoli poceo sam da pratim forum, procitao sam mnogo strana, i mnogo toga saznao. Zahvaljujuci Forumu (iako tada neregistrovan clan) upoznao sam sjajne ljude koji su mi nesebicno pomogli i sa kojima sam vec ostvario odlicnu saradnju kao sto su @Satelis i @seba011. Odlucio sam da se registrujem i aktiviram kako bih podelio svoja dosadasnja i neka buduca (ne)iskustva i (ne)znanja sa dobrim ljudima na forumu i time se barem delimicno oduzio za sve sto sam do sada naucio citajuci. Svakako, siguran sam da ce biti jos novih poznanstava, mozda i zajednickih voznji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 3, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Aleksandre i dobrodosao. I Honda NC i Piaggio i Kymco su odlicni skuteri. Pogotovo NC, po meni jedan od boljih skutera definitivno. Bitno je da volis to sto vozis i da se na tome dobro osecas. Uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 3, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Januar 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici! Bice prilike da prenesem svoje utiske o svakom od modela. Da dodam da sam u autoskoli vozio Hondu Integru i na njoj polagao. A osecaj je milion dolara vredan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 4, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5056 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Januar 4, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2628 Napisano Januar 5, 2021 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...