vujo032 2664 Napisano Januar 3, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekog zanimaju monitori: LG Flatron 2241S ASUS VW183D-B Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 3, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je LG u diagonali tj koliko je incha ekran, i koja mu je cena? Eventualne mane,prikljucni kabl ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 3, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, ako nekog zanima javice mu se cena ili kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 3, 2021 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nem razloga ne napisati cenu u samom oglasu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 3, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja kontam, mozda ne zna vrednost stvari iz oglasa, ali ima opcija ii za to... Ajmo, ocigledno nas ima vise zainteresovanih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 3, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Moj komšija to prodaje, najgore mi kada kaže da nema pojma koliko da ceni. pa rekao meni da istražim cenu. Ja sada malo istraživao, a moram da vidim da li se on slaže. Prvo sam hteo da vidim da li uopšte ima interesovanja, just relax momci, nije šećer u vodu Mislio sam da stavim 3000 za LG, a 2000 rsd za ASUS. Kod njega su monitori, pa mogu sutra da premerim, valjda su ove oznake 18 i 22 za dijagonalu? On mi je rekao da su ispravni, to je sve što znam. Kablova imam ja i napojni i ovaj sa plavim konektorom, to nije problem. Nedavno sam prodao jedan još manji od ovog asusa, kupio čovek da ugradi u slot mašinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 4, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisani preko p.p Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane prijavljujem se za LGПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 4, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Otišla su oba jednom kupcu, u Temerin, što sam i priželjkivao zbog pakovanja i slanja. Rekao mi je drugi komšija, što radi kao fotograf u jednoj firmi, da će imati 20-ak kompijutera i 5-6 monitora za mene. Ako bude, javljam se. Pozdrav i hvala na strpljenju i razumevanju. Vujo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...