Staman 714 Napisano Decembar 30, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce nekome biti interesantno sada kada je kisno vrijeme da pogleda i zanemarite moj piskavo odvratni glas, popizdim kad sebe slusam skoro sva putovanja su sa zenom koju previse to i ne interesuje ali je tu da je kojim slucajem ne prevarim. zato je i ironicna na ovo moje kako je lijepo odusevljen sam. Promenio Decembar 30, 2020 član Staman dopunio tekst 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Decembar 30, 2020 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, odlično !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicno je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ima prelepih kadrova Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 31, 2020 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam jednom pisao o tvojm snimcima,ti si rešio da me ubiješ ovim,hvatam zazubice uvek ipak hvala ti.Što se tiče dileme ,,ovo; ili ,,ono; bolje se drogiraj jeftinije.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Decembar 31, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gebee&co je napisao: Već sam jednom pisao o tvojm snimcima,ti si rešio da me ubiješ ovim,hvatam zazubice uvek ipak hvala ti.Što se tiče dileme ,,ovo; ili ,,ono; bolje se drogiraj jeftinije.Pozdrav. haha nasmija me. hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Au...koji kadrovi... Koje boje... Kakvi pejzazi... Svaka cast... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Januar 22, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicni kadrovi, prelijep zvuk. Vidi se da imas talenta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...