Jump to content

Moto Zajednica

Kupio i ja koznu motorku! I to AlpineStars

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Kupio sam u subotu koznu jaknu. Alpine Stars. Nema termo postavu, ali ima neke ojacivace u ledjima, ramenima i laktovima koji mogu da se vade. Izgleda super, koza je odlicna, ovo je moja prva prava kozna moto jakna (dosad sam stalno nesto kombinovao), i sto je najbolje platio sam je samo 150 eura novu novcatu kod nekog tipa u Lacarku (pored S.Mitrovice).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Okacicu sliku sto pre, obecavam, a dotle pogledajte na sajtu slicice. Sto se tice tipa iz Lacarka. Evo linka http://www.motomania.co.yu/,  tu se nalazi njegov telefon. Kad smo dosli kod njega, uveo nas je u svoju kucu, pa smo se popeli na drugi sprat i u nekoj sobi u gomili kutija i razbacane leze jakne i pantalone. Ima samo taj jedan model kozne jakne i koznih pantalona, ali zato textilnih ima vise. Kozna jakna 150, pantalone daje za 120. E sad, dal je to original ili ne nisam jos utvrdio, ali je koza definitivno prava, i za te pare nemoze bolje ni u ludilu. Vozio sam sinoc oko ponoci, bilo je hladno, ali jakna ne propusta vazduh.

Rukavi su stegnuti oko zgloba, dole oko pojasa ima kajseva da se stegne u struku. Ja trenutno nisam mogao da dam vise novaca, tako da je ovo ispalo odlicno.

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Cini mi se da su to kopije AS jakni ali ako im je kvalitet dobar i ja bih uzeo onu AS crnu  textilnu  od 90 eura. Jbg preturio sam sve radnje u NS i nisam mogao naci jeftinije jakne od 14.000 din a ovih 90 eura kod tog tipa  mi je bas povoljno. Jos ako ima protektore, da me bog vidi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja