aleksandar andric 354 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan a zena muceniza zaljubljena i pristaje na sve moje devojke...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, baš lepi ljubimci, naročito ona Honda sa prve slike. Imam i ja jednog sličnog toj Cagivi. Agregat je isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Decembar 28, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mali Versys. Sin je tvoje visine i potpuno mu odgovara. Uostalom, blizu si, javi se da dodješ da probaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali versys malo tesan za dvoje i ne voli da se tovari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, aleksandar andric je napisao: pogotovu ovaj XT mi je predivan Ovakakav je bio kad sam ga dovezao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 648 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa smo identicne visine i tezine, ja sam npr sa TMD 900 presao na R1150GS i nemam problema da ga vozim. Jedini motor sa kojim sam bio na ,,ivici,, sto se tice velicine i tezine motora je bio Varadero, sve ostalo manje vise mi je leglo, a sto se tice izbora za putovanje u dvoje posle 900 i 1150 ja licno ne bih sedao na Stroma 650. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan TDM je dobar ali neudoban u odnosu na stroma za dvoje.1150 je BMW. To na ivici nije baš tako ja sam 177 i znam da kada popnem prednji točak na ivičnjak ne mogu da dohvatim zemlju i padovi su neminovni ako treba stati u takvim situacijama.A često treba i česti su takvi padovi,pogotovo sa dvoje natovaren kada je teret mnogo veći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Partiota said: Skoro pa smo identicne visine i tezine, ja sam npr sa TMD 900 presao na R1150GS i nemam problema da ga vozim. Jedini motor sa kojim sam bio na ,,ivici,, sto se tice velicine i tezine motora je bio Varadero, sve ostalo manje vise mi je leglo, a sto se tice izbora za putovanje u dvoje posle 900 i 1150 ja licno ne bih sedao na Stroma 650. tdm sam vozio - ali kao pocetnik - posle 10 dana od dobijanja dozvole - i znam da mi je bio bager tad sam bio bas novajlija TDM mi nekako nema neki karakter, kao ni bandit...super je prevozno sredstvo al mi fali onaj najež momenat sto kaze &jevtaNS iz gluposti padnes ako ti nije komforno i sigurno na motoru - aj ja, al gde devojku da upustam u to - i ovako dovoljno pati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 648 Napisano Decembar 29, 2020 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, JevtaNS said: znam da kada popnem prednji točak na ivičnjak ne mogu da dohvatim zemlju Ako cemo realno sa samo prednjim tockom na ivicnjaku ja sa malo kog motora mogu da dohvatim zemlju .Pogotovu ovi nasi sa 15 cm razlike, ozbiljna avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, aleksandar andric said: TDM mi nekako nema neki karakter, kao ni bandit...super je prevozno sredstvo al mi fali onaj najež momenat Sve je individualno i u oku posmatrača. Za ovog boldovanog još ako je velki sigurno ne fali najež momenat.... Pitaj me kako znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji moji hvala puno Nekako sam izfiltrirao i imam neko misljenje - koga ne mrzi moze da glasa: • HONDA CBF 600 (ima sa ubrizgavanjem bez karbova) (mala cena, honda je i nekako ja voooolim hondu) - slab izbor kod nas • V STROM (mozda malo nezgrapan za grad gde dosta vozim, malo skuplja - uzeo bih malo noviju, ) • kawasaki VERSYS (na neki cudan nacin mi lep, skuplji - ima ih novijih lepih primeraka) • NOVA IZ RADNJE HONDA CB 500 X (slabija, al je novo a nekako nije preskupo i - NOVO je (imam dobar deal sa hondom )) pa koga ne mrzi i opet hvala P.S. da li ima ovde neko na forumu ko uvozi motore - tj dovozi iz inostranstva, posto CBF -a ima vanka kakvih hoces, a bogami i ovih drugih gore pomenutih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8254 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nov iz radnje Beneli 502 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan CF Moto ili Benelli ili KTM CFMOTO 650MT ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 650MT ABS, 2020. godište, Enduro / Cross, Voždovac. Cena 5.390 € - Motori - Polovni Automobili Benelli TRK 502 X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Benelli TRK 502 X, 2020. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 6.490 € - Motori - Polovni Automobili KTM 790 Adventure WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM KTM 790 Adventure, 2020. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 11.999 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, aleksandar andric said: • NOVA IZ RADNJE HONDA CB 500 X (slabija, al je novo a nekako nije preskupo i - NOVO je (imam dobar deal sa hondom ) Nova Honda CB500X je oko 7000 eura. Bolje dodaj jos 300 eura pa kupi novog Stroma 650 koji je ozbiljniji i jaci motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je da sa dvoje i koferima CB 500X neće biti najsretnije rešenje. Što se tiče visine nisu ti problem ni hiljadarke. Kad već voliš Hondu možeš onda i CBF 1000F gledati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Decembar 30, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 173cm i 73 kg ,na svasta sam se popeo od motora jedino sto sam bio siguran da ne mogu da vozim bez modifikacija je GS 1200. Ostali kao sto su versys 1000, strom 1000, Tenere 1200 mogu da prodju i ako su mi realno viši nego sto bih voleo. Najsigurnije osecam na sport-touring motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nije problem voziti i ozbiljne kros motore. Problem je zaustaviti se i ostati na motoru pogotovo kada je natovaren sa 200+kila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Decembar 31, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Зо Ран said: Sigurno je da sa dvoje i koferima CB 500X neće biti najsretnije rešenje. Što se tiče visine nisu ti problem ni hiljadarke. Kad već voliš Hondu možeš onda i CBF 1000F gledati. 241 kg wet weight - iljadarka ja ga vozam dosta po gradu sta cu sa iljadarkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Decembar 31, 2020 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 1,70,vozim CBF-a 1000,o o adventurer motorima sam prestao razmišljati.ili cestovnim endurima,ili dual sport,svakako ih zovu,pošto ih jednostavno ne prave za niže ljude!! Vozio sam KLE-a 500,i na pristima sam bio...,ali opruga na najmekše i kad sjednem on potone malo više!! Odustao sam,a htjeo sam zbog sve lošijih puteva, i povremenog silaska sa asfalta..,neki makadam,livada i sl. E ti sa 1,75m bi već mogao nešto naći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Decembar 31, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će u Srbiji početi prodaja Royal Enfield motora. Njihov model Himalayan je kao stvoren za niže vozače, visina sedišta 800 mm. E sad, koliko je kvalitetan, vreme će pokazati. Nemilosrdni srpski vozači, jedini su lakmus! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To se već na slikama vidi da nije za dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, WoodyRider said: Njihov model Himalayan gledao sam malo ITCHY BOOTS na youtubetu....sladak motoric - ali 30 i kusur konja to je bas onako pocetnicki onako za jednoga... Mada ga svi hvale...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/30/2020 at 6:13 PM, baneBP said: Nova Honda CB500X je oko 7000 eura. Bolje dodaj jos 300 eura pa kupi novog Stroma 650 koji je ozbiljniji i jaci motor. Mislim da o ovome treba da ozbiljno razmisliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan BTW i sam sebi pokloniš najbolji poklon za početak sigurno bolje godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...