paavv222 2 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NC750S, jet force c-tech Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam skuter Peugeot jet force c tech, 2006 godiste, karburator fabricki. Stavljena nova radilica,lezajevi,semerinzi,klip karike,namotaji. Sklopili smo ga i ne baca varnicu svecica. Struja ne dolazi so bobine tj. onaj dzek sto se kopca sa magnetom nema struju izmerio sam. Znaci bobina nije, namotaji su novi, jedino mi ostaje CDI(kompjuter).. ako ima neko iskustva neka pise, ili ako ima neko da prodaje CDI neka napise. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u materiji dovoljno, jednom sam imao neki skuter pa mogu iskustvo da prenesem. Ostala copava ne sklopljena skroz, a podignut na centralne, on na copavoj ima neki prekidac koji prekida varnicu, iscimao sam se bas bas za glupost, taj prekidac na copavoj prekida varnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 27, 2020 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam imao slucaj da na novim namotajima spulna koja daje struju za varnicu nije imala dobar kontakt i motor nije imao varnicu. To se retko desava, ali eto moze i to da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...