Jump to content

Moto Zajednica

Nagradno putovanje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Otprilike pre 2 meseca bila je nagradna igra u casopisu    Men’s Health  gde je nagrada bila jednodnevna voznja na  BMW1200GS  u organizaciji  momaka iz  www.adventureride.rs.

I posto zna da obozavam BMW GS sin me prijavi a da ja nemam pojma o tome, i posto sreca prati one koji nisu obavesteni -  mene izvuku!

I dogovor padne da mojim Strom-om dodjem do njihove garaze gde sedam na potpuno novog GS1200 sa opremom koje je bilo i viska a posebno oni aluminijumski koferi sa strane !

DSCN0791.jpg

Bila je to gomila novih ili skoro novih BMW motora i najveca faca medju njima  JA.

DSCN0793.jpg

DSCN0795.jpg

U startu odmah sipamo gorivo, idemo autoputem, pa pored sajmista na ibarsku do skretanja za Valjevo.

DSCN0799.jpg

DSCN0802.jpg

Nekim precicama idemo za B.Bastu i usput svracamo ovde, a kako stici dotle nemam pojma jer sam ja samo pratio kolonu.

DSCN0805.jpg

DSCN0807.jpg

DSCN0827.jpg

Nakon B.Baste i Tare stizemo na Mokru Goru gde prvo idemu u Drvengrad a potom na kasni rucak u restoran na zeleznickoj stanici Jatare, gde se i slikamo.

DSCN0834.jpg

DSCN0835.jpg

DSCN0837.jpg

DSCN0848.jpg

Dobitnik nagrade:

DSCN0843.jpg

U 19h troclana ekipa se vraca za BG (ja za PA) a ostali ostaju na nocenju a ujutru nastavljaju za Zabljak pa na Kolasin pa u povratku preko Pestera takodje za BG.

Jedna izuzetno lepo tura, mada je jos lepse bilo drustvo.

Ove sezone sam presao skoro 20 000km i dosta sam upoznat sa skoro svim krajevima u okolini i cesto se vozim sam ili u drustvu  brace (ima nas troje) i voznja mi (ili nam) se sastoji u sto brzem prelasku od tacke A do tacke B gde se nesto pojede i brzo nazad u tacku A.  Ovo mi je prvi put da putujem na ovakav nacin, znaci relativno opusteno, sa cestim pauzama gde se svi zezamo i moram da priznam da mi se jako dopalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova

Pa Policu, jel ovo nova naslovna strana Men'sHealth-a za oktobar?  :P

ma pusti sad to....nego...jesi objasnio sinu da ce da kleci na kukuruzu ako te opet prijavi za nesto slicno  ;) ;D ;D

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............ne pricas kakav je utisak na GS-u u poredjenju sa V-Stromom ? ;)

• Svakom po zasluzi, 12467 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu :D

Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu :D

Ako te samo to muci.....dobro dosao u club obozavatelja BMW-a (nos se sa 2 srafa skine)  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

Uh ispade ti to super covece, bas voznja za uzivanje.. Pre deve nedelje je i Dr Mracni imao priliku da vidi sta je BMW :) Kazi Space, sta te muci :)

• Svakom po zasluzi, 12467 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ako te samo to muci.....dobro dosao u club obozavatelja BMW-a (nos se sa 2 srafa skine)  ;D ;D ;D

...samo to...al' stvarno se meni lično ne sviđa, šta ću.

A da ne mislite da ne volem "propelerce" evo mene na drugarovom F650 CS, ja sam oduševljen ovim ljutom mašinom ;) i ako bog da, oteću mu ga kad-tad ;D

16072008312.jpg

• Svrati ponekad, 156 postova

I,i, sta se desava inace sa tim adventureride.rs (kontam da si imao kontakta sa organizatorom) , jel se vozaju ljudi u njihovim aranzmanima (osim nagradno), nemam osecaja da li je to kod nas uspesna stvar ili propala investicija osudjena na propast?

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

koji si ti srecnik!!!

stvarno nemam sta reci protiv bmw, grdan je brate ali to ga cini meni jako lijepim :D kako sam ovo srocio! :)

ali kako je udoban... nijesam mogao da vjerujem

Kao - dan kasnije - prodaje se DL650, bla, bla...

a u novinama - Pobesneli Pancevac umlatio sina jer ga je ovaj prijavio za naradnu igru..... ;D ;D

hmmm  ??? ??? ???

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

U startu sam hteo da napisem malo duzi tekst o odnosima dva momentalno najbolja motora na trzistu (ova izjava ce da izazove teske nemire na forumu) ali da nedavim, reci cu kratko.

BMW 1200 GS je pravi dragulj bez mane i gresaka i bez obzira na to savrsenstvo ne bih ga kupio, jer je vise od duplo skuplji od Stroma a bolji je mozda svega 20 %.

To je moj stav i mozda je i pogresan jer vidim da je GS vec godinama na prvom mestu po prodaji u Evropi i to ne samo u svojoj klasi !

Inece Stroma sam resio da prodam pre svega ovoga i u medjuvremenu je zaista i otisao iz moje kuce i sada sam u dilemi sta kupiti a da bude dostojan naslednik.

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

...samo to...al' stvarno se meni lično ne sviđa, šta ću.

A da ne mislite da ne volem "propelerce" evo mene na drugarovom F650 CS, ja sam oduševljen ovim ljutom mašinom ;) i ako bog da, oteću mu ga kad-tad ;D

Bolje ti stoji skuter  ;D

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

U startu sam hteo da napisem malo duzi tekst o odnosima dva momentalno najbolja motora na trzistu (ova izjava ce da izazove teske nemire na forumu) ali da nedavim, reci cu kratko.

BMW 1200 GS je pravi dragulj bez mane i gresaka i bez obzira na to savrsenstvo ne bih ga kupio, jer je vise od duplo skuplji od Stroma a bolji je mozda svega 20 %.

To je moj stav i mozda je i pogresan jer vidim da je GS vec godinama na prvom mestu po prodaji u Evropi i to ne samo u svojoj klasi !

Inece Stroma sam resio da prodam pre svega ovoga i u medjuvremenu je zaista i otisao iz moje kuce i sada sam u dilemi sta kupiti a da bude dostojan naslednik.

Pristedi ti pare i ne gledaj tih 20 % ili koliko vec. Nema boljeg motora...

• Drug član, 1779 postova

He he za GS znaju i vrapci na grani da je najbolji motor na svetu ;) toliko puta je ponovljeno od strane njihovih vlasnika i fanova,al koje drugi najbolji  pa nije valjda Strom 1000, a gde je tu ona "konfekcija'' od Varadera 1000.mislim kako se on tu kotira izmedju ova dva najbolja.

He he za GS znaju i vrapci na grani da je najbolji motor na svetu ;) toliko puta je ponovljeno od strane njihovih vlasnika i fanova,al koje drugi najbolji  pa nije valjda Strom 1000, a gde je tu ona "konfekcija'' od Varadera 1000.mislim kako se on tu kotira izmedju ova dva najbolja.

pa pogresio si druze pit....iza Stroma a ne izmedju dakle u najboljem slucaju 3-ci  ;D ;D ;D

• Drug član, 1779 postova

pa pogresio si druze pit....iza Stroma a ne izmedju dakle u najboljem slucaju 3-ci  ;D ;D ;D

Druze svabo svako ima pravo na svoje misljenje za mene je Varadero ipak Honda a to znaci najbolji u klasi. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja