polic 56 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike pre 2 meseca bila je nagradna igra u casopisu Men’s Health gde je nagrada bila jednodnevna voznja na BMW1200GS u organizaciji momaka iz www.adventureride.rs. I posto zna da obozavam BMW GS sin me prijavi a da ja nemam pojma o tome, i posto sreca prati one koji nisu obavesteni - mene izvuku! I dogovor padne da mojim Strom-om dodjem do njihove garaze gde sedam na potpuno novog GS1200 sa opremom koje je bilo i viska a posebno oni aluminijumski koferi sa strane ! Bila je to gomila novih ili skoro novih BMW motora i najveca faca medju njima JA. U startu odmah sipamo gorivo, idemo autoputem, pa pored sajmista na ibarsku do skretanja za Valjevo. Nekim precicama idemo za B.Bastu i usput svracamo ovde, a kako stici dotle nemam pojma jer sam ja samo pratio kolonu. Nakon B.Baste i Tare stizemo na Mokru Goru gde prvo idemu u Drvengrad a potom na kasni rucak u restoran na zeleznickoj stanici Jatare, gde se i slikamo. Dobitnik nagrade: U 19h troclana ekipa se vraca za BG (ja za PA) a ostali ostaju na nocenju a ujutru nastavljaju za Zabljak pa na Kolasin pa u povratku preko Pestera takodje za BG. Jedna izuzetno lepo tura, mada je jos lepse bilo drustvo. Ove sezone sam presao skoro 20 000km i dosta sam upoznat sa skoro svim krajevima u okolini i cesto se vozim sam ili u drustvu brace (ima nas troje) i voznja mi (ili nam) se sastoji u sto brzem prelasku od tacke A do tacke B gde se nesto pojede i brzo nazad u tacku A. Ovo mi je prvi put da putujem na ovakav nacin, znaci relativno opusteno, sa cestim pauzama gde se svi zezamo i moram da priznam da mi se jako dopalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa Policu, jel ovo nova naslovna strana Men'sHealth-a za oktobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa Policu, jel ovo nova naslovna strana Men'sHealth-a za oktobar? ma pusti sad to....nego...jesi objasnio sinu da ce da kleci na kukuruzu ako te opet prijavi za nesto slicno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pravi sreckovic :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............ne pricas kakav je utisak na GS-u u poredjenju sa V-Stromom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............ne pricas kakav je utisak na GS-u u poredjenju sa V-Stromom ? Veruj mi jos sabiram utiske ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6293 Napisano Septembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu Ako te samo to muci.....dobro dosao u club obozavatelja BMW-a (nos se sa 2 srafa skine) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Meni je BMW lijep, tacnije nekako "ruzno lijep"... Definitivno odudura i meni je to skroz ok. Jedino ga malo jebu oni... nego ajde ;D Lijep je dan, ajde da ne kvarimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 528 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Uh ispade ti to super covece, bas voznja za uzivanje.. Pre deve nedelje je i Dr Mracni imao priliku da vidi sta je BMW Kazi Space, sta te muci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6293 Napisano Septembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu Ako te samo to muci.....dobro dosao u club obozavatelja BMW-a (nos se sa 2 srafa skine) ;D ;D ;D ...samo to...al' stvarno se meni lično ne sviđa, šta ću. A da ne mislite da ne volem "propelerce" evo mene na drugarovom F650 CS, ja sam oduševljen ovim ljutom mašinom i ako bog da, oteću mu ga kad-tad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I,i, sta se desava inace sa tim adventureride.rs (kontam da si imao kontakta sa organizatorom) , jel se vozaju ljudi u njihovim aranzmanima (osim nagradno), nemam osecaja da li je to kod nas uspesna stvar ili propala investicija osudjena na propast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan koji si ti srecnik!!! stvarno nemam sta reci protiv bmw, grdan je brate ali to ga cini meni jako lijepim kako sam ovo srocio! ali kako je udoban... nijesam mogao da vjerujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 459 Napisano Septembar 11, 2008 Ducatista, 2920 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je junior odgovoran za ovo ;D ;D Sad taman Perica da poludi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 11, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E Policu....jel se OVO desilo pre tvog oglasa za Stroma, ili posle...? ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E Policu....jel se OVO desilo pre tvog oglasa za Stroma, ili posle...? ))) ha ha ha vidi stvarno..... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao - dan kasnije - prodaje se DL650, bla, bla... a u novinama - Pobesneli Pancevac umlatio sina jer ga je ovaj prijavio za naradnu igru..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao - dan kasnije - prodaje se DL650, bla, bla... a u novinama - Pobesneli Pancevac umlatio sina jer ga je ovaj prijavio za naradnu igru..... ;D ;D hmmm ??? ??? ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan U startu sam hteo da napisem malo duzi tekst o odnosima dva momentalno najbolja motora na trzistu (ova izjava ce da izazove teske nemire na forumu) ali da nedavim, reci cu kratko. BMW 1200 GS je pravi dragulj bez mane i gresaka i bez obzira na to savrsenstvo ne bih ga kupio, jer je vise od duplo skuplji od Stroma a bolji je mozda svega 20 %. To je moj stav i mozda je i pogresan jer vidim da je GS vec godinama na prvom mestu po prodaji u Evropi i to ne samo u svojoj klasi ! Inece Stroma sam resio da prodam pre svega ovoga i u medjuvremenu je zaista i otisao iz moje kuce i sada sam u dilemi sta kupiti a da bude dostojan naslednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 13, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da će da me opljunu BMW akcijaši, ali meni je ta nosina na GS-u ogavna, ništa ružnije nisam video u životu Ako te samo to muci.....dobro dosao u club obozavatelja BMW-a (nos se sa 2 srafa skine) ;D ;D ;D ...samo to...al' stvarno se meni lično ne sviđa, šta ću. A da ne mislite da ne volem "propelerce" evo mene na drugarovom F650 CS, ja sam oduševljen ovim ljutom mašinom i ako bog da, oteću mu ga kad-tad ;D Bolje ti stoji skuter ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U startu sam hteo da napisem malo duzi tekst o odnosima dva momentalno najbolja motora na trzistu (ova izjava ce da izazove teske nemire na forumu) ali da nedavim, reci cu kratko. BMW 1200 GS je pravi dragulj bez mane i gresaka i bez obzira na to savrsenstvo ne bih ga kupio, jer je vise od duplo skuplji od Stroma a bolji je mozda svega 20 %. To je moj stav i mozda je i pogresan jer vidim da je GS vec godinama na prvom mestu po prodaji u Evropi i to ne samo u svojoj klasi ! Inece Stroma sam resio da prodam pre svega ovoga i u medjuvremenu je zaista i otisao iz moje kuce i sada sam u dilemi sta kupiti a da bude dostojan naslednik. Pristedi ti pare i ne gledaj tih 20 % ili koliko vec. Nema boljeg motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan U startu sam hteo da napisem malo duzi tekst o odnosima dva momentalno najbolja motora na trzistu (ova izjava ce da izazove teske nemire na forumu) ali da nedavim, reci cu kratko. BMW 1200 GS je pravi dragulj bez mane i gresaka i bez obzira na to savrsenstvo ne bih ga kupio, jer je vise od duplo skuplji od Stroma a bolji je mozda svega 20 %. To je moj stav i mozda je i pogresan jer vidim da je GS vec godinama na prvom mestu po prodaji u Evropi i to ne samo u svojoj klasi ! Inece Stroma sam resio da prodam pre svega ovoga i u medjuvremenu je zaista i otisao iz moje kuce i sada sam u dilemi sta kupiti a da bude dostojan naslednik. He he za GS znaju i vrapci na grani da je najbolji motor na svetu toliko puta je ponovljeno od strane njihovih vlasnika i fanova,al koje drugi najbolji pa nije valjda Strom 1000, a gde je tu ona "konfekcija'' od Varadera 1000.mislim kako se on tu kotira izmedju ova dva najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He he za GS znaju i vrapci na grani da je najbolji motor na svetu toliko puta je ponovljeno od strane njihovih vlasnika i fanova,al koje drugi najbolji pa nije valjda Strom 1000, a gde je tu ona "konfekcija'' od Varadera 1000.mislim kako se on tu kotira izmedju ova dva najbolja. pa pogresio si druze pit....iza Stroma a ne izmedju dakle u najboljem slucaju 3-ci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan He he za GS znaju i vrapci na grani da je najbolji motor na svetu toliko puta je ponovljeno od strane njihovih vlasnika i fanova,al koje drugi najbolji pa nije valjda Strom 1000, a gde je tu ona "konfekcija'' od Varadera 1000.mislim kako se on tu kotira izmedju ova dva najbolja. pa pogresio si druze pit....iza Stroma a ne izmedju dakle u najboljem slucaju 3-ci ;D ;D ;D Druze svabo svako ima pravo na svoje misljenje za mene je Varadero ipak Honda a to znaci najbolji u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...