TA96 300 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan TA 96 prevedi nam samo naj bitnije detalje jer vidim da ti je talijanski kao maternji . Znaci o tome vam prican staza za pozeleti je vozi se svetsko na njoj i cena 195e 135 min takvu stazu Srbija nikada nece imati zato neboj tese cene ,drugo cene su pravljene po njihovim standardima ,da zivim u Italije stedeo bih na gorivu i dranju po ulicama da bih mogao da priustim sebi vikendom jednu slatku zabavu.Ali uz njihove zarade nisu potrebna velika odricanja pa vikenda je 3-4 u mesecu. TA 96 kada bude vremena daj nam malo sliku Italije posto si upucen u te stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Znaci o tome vam prican staza za pozeleti je vozi se svetsko na njoj i cena 195e 135 min To je za Auto, za motor su cene fino a 15 min. € 37,00 fino a 20 min. € 45,00 fino a 25 min. € 53,00 fino a 30 min. € 65,00 fino a 35 min. € 78,00 fino a 40 min. € 84,00 fino a 45 min. € 91,00 fino a 50 min. € 96,00 fino a 55 min. € 103,00 fino a 60 min. € 109,00 fino a 65 min. € 114,00 fino a 75 min. € 120,00 fino a 85 min. € 129,00 fino a 95 min. € 135,00 fino a 105 min. € 143,00 fino a 115 min. € 152,00 fino a 125 min. € 157,00 fino a 135 min. € 162,00 fino a 145 min. € 170,00 fino a 155 min. € 175,00 fino a 165 min. € 180,00 fino a 175 min. € 186,00 fino a 185 min. € 193,00 fino a 195 min. € 198,00 1. To je za njihov standard POVOLJNO. 2. JA bih nasao 50e mesecno da 3-4 puta godisnje izadjem na TAKVU stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi sta bi sa stazom pa tamo nema ovih napaljenih ulicara na wc soljama i kotacima od kolica za malter , TA 96 daj jos malo podataka iz italije ,kolege nase iz kroacije bi mogle da nam prenesu svoja iskustva po ovom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pričamo o cenama staze možemo da kažemo i koliko košta jedna klasična vožnja par stotina km od Bgd, ne više od 250-300km. Sa obzirom da to praktikujem svaki vikend poznata je i cena takve jedne vožnje koja je oko 50eur. U to spada gorivo, piće i klopa tokom tog dana. Ako je to tako onda bih neko mogao da bira da li će ići na tu varijantu ili na stazu za 50eur. Nego ima drugi problem.... Ja nikada ne bih vozio motor za ulicu na stazi. To bi bio totalno drugi motor (trkački motor) možda 600ccm za početak. Ozbiljno raditi tu stvar na stazi sa trkačkim motorom to mnogo košta, pa ko ima za sve to nema problema. Na trkačkom motoru sve se više haba, samo gume da imaš par parova koliko to košta... Šta ćeš kada vidiš da zbo guma praviš loše vreme, pa da ih zameniš naravno ali se to ne dešava posle 1god već posle jedne ili dve vožnje Rekreativno i sa velikom rezervom na stazi nikada ne bih vozio motor koji je za ulicu jer kao prvo motor za ulicu ne može da bude motor za stazu. Može ali ne želim da vozim tamo kao baba... To ne znači da nama ne treba staza, treba itekako poodavno a nadajmo se da će se jednog dana strandard popraviti Jedna kratka pričica koja govori dosta o onome o čemu pričamo... Cepam od Tokya Toyotu Yaris (tamo se zove Vitz) prema stazi Shin Tokyo gde nam u garaži stoji karting 100ccm za trke, oko 17ps, po Data Lodger na toj stazi ide oko 103km/h. Na putu samo mi cepamo 150 i nailazimo na Lamborghini Diablo i njega naravno obrijemo sa tih 150. Dolazimo na parking staze, dolazi i Diablo. Izlazi japanac, i praktično u isto vreme vadimo kola iz garaže (guraš ga na nosaču za Go kart), idemo u box i radimo pripremu i proveru kola, sipamo gorivo (u garažu su prazni) i čekamo termin. Da ne dužim, upamtio sam njegov auto i kada sam video vremena smrzo sam se. Jasno je da posle kulira dok vozi Diablo jer se dobro ispucao na stazi..odvalio po koje rebarce od bočnih G sila i ruke od trzaja direkntog volana Data Lodger sve to beleži i jako je lepo posle uraditi review odakle tačno vidiš gde grešiš a gde može da se malo koriguje, probaš i vidiš da to funkcioniše. Bez Data Lodgera mrtav si čovek, voziš a ne znaš u kom delu staze grešiš. Dijagram ti sve pokaže I mi ćemo jednog dana ovde kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan O kad ce doci dan da sletim u Japan,lepo iskustvo ,pravo da ti kazem i ja sam razmisljao o dva motora r-a bih spremio za stazu gde mu je i mesto a enduro vozio po ulici.Kao sto sam vec pisao motocikl je svuda u svetu luksuz pa i kod nas ,i ako posoji velika ljubav odricanja su obavezna ko to nesvata tako, za njega ovaj sport i nije ,bez uvreda ali svaka ljubav i hobi kostaju . koliko je para potrebno jednom zagrizenom ribolovcu ,stapovi,masinice,plovci,varalice,mamci ,camac motor,auto,oprema za kisu,sonari itd,itd..... naravno jako puno i oni ne kukaju i ne traze netom polovne tvistere kao mi garnituru polovnih svecica i jedno 5l koriscenog kastrola i par guma sa dobrom sarom da nisu starijeg datuma od 2000god. malo presle a ko nove ,ljudi bez para nema muzike to je normalno pa ni rock se vise ne svira iz ljubavi nego komercijalno.Naravucenuje svaki uzitak kosta pa ako ......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A jedna stazica mala malecka ovolicka [ ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan druze skupi love ,idi na grobnik pa vozi kolko oces! prijavi se i za trke ako os u hobi klasi,imas toga godnas u batajnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako da nam ne treba staza? A kada pogledamo koliko nas zivi u Vojvodini u ravnici,tu bi se mogla praviti staza na svakom koraku koliko ima mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan skupite pare pa cu da je napravim! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bogami ja sam od zlatibora do crne gore vozio trke i odusevio se,e sada mi samo treba jedan dan i duzina od 10 do 20km pravac gde cu malo da izduvam motor a da me nestrefi mup presretac ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa stazom ocemo da pravimo jednu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Octobar 25, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam mislio da je vec krenula izgradnja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma neznam kod koga mi je bager ,nekom ga dadoh a nemogu da se setim kome,ako je kod nekog sa foruma neka se javi necu mu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam cuo da je u planu neka izgradnja kod Kostolca,koliko je tacno neznam , ali bilo bi super ! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 26, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa poligonom koji gradi NAVAK? Hoce li to biti nesto nalik stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...