djura 28 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto i taj trenutak je dosao. U ponedeljak (3.07) Svaba i ja krecemo na nase prvo krstarenje Alpima. Od Chale sam dobio gomilu informacija, uputstava, saveta, what's hot and what's not u tom delu sveta i imam prilicno dobru predstavu kuda bismo, kako, koliko.... NAVI je napunjena novim mapama i spemni smo kao zapete puske (u stvari ja sam spreman, Svaba je na splavarenju Tarom i boli ga djoka sto ja sve pripreme radim sam) Plan je da u ponedeljak preko Madjarske, krenemo za Bec (Svaba nije bio nikada, a ja sam tamo radio neko vreme pa cu valjda da mu budem kvalitetan tour guide). Tamo cemo spavati, obici malo grad i zamak Schoenbrunn i onda krecemo ka Insbrucku i Garmish Partenkirchenu. Dalje vec prema Chalinim uputstvima pa dok nam ne dosadi... Obicicemo sve zemlje koje imaju srecu da su prisvojile Alpe...Austrija, Nemacka, Svajcarska, Francuska, Italija, Slovenija... Ako neko ima sta da doda, savetuje i sl...slobodno nek' izvoli, bio bih zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima sta da doda' date=' savetuje i sl...slobodno nek' izvoli, bio bih zahvalan....[/quote'] Ponesi kisni kombinezon a ne kao prosli put.... I da bog da ti netrebao i da ga vuces za dz Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 1, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan srecno !!! hvataj beleske, i ocekujemo bar 5 stranica putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 1, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo se mimoici ja sam planirao da shibam isto Alpe, Italija/Austrija/Slovenija pa da se spustim na HR pa CG, al cu to odradit najvjerovatnije poslije 15.07, tako da ocekujem izvjestaj kako si prosao i sto da ne propustim. srecno druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 1, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put ti zzelim i lepo vreme :wink: ps.ochekujem barem 1 gb materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Kupujmo domace! I ja idem da obilazim planine. Evo bas se spremam da krenem na Avalu, preko Jajinaca, sve uz bulevar JNA. Planiram da obidjem sruseni toranja posto nema zamkova i dvoraca. Karta Beograda koju sam kupio kod Kineza je spremna ko zapeta puska. Spremim putopis na 5 strana 1GB... i to pre Djure. Pa sad vi vidite kome je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan puti pissi! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 1, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 2, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 2, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svima hvala. Potrudicu se da verno prenesem utiske. Krecemo sutra u neko doba. Ne znam kada jer Svaba jos nije dosao sa raftinga...a kad ce ne znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1442 Napisano Jul 2, 2006 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i neka vas oblaci zaobilaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i ocekujemo nesto poput putopisa Grand prixa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem za Bec najvjerovatnije 26og (isao bih s vecim al mu je spor tormo pa da ga ne cekam :twisted: ) i to preko Budimpeste pa se spustam na HR i hvatam krug na Grobniku pa kuci. Skocio bih do Alpa ali samo jedan dan jer sumnjam da cu imat vise vremena. Djuro od tebe ocekujem detaljan izvjestaj da znam sta vrijedi vidjeti u Austriji bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako resite da idete malo Slovenijom javite se da vam ispricam kuda je dobro....Ja sam je obisao prosle godine a moj drug Slovenac koji vozi jako dugo motore mi je napravio turu ,sve krivine i dobar asfalt.....oni su sada napravili autoputeve tako da automobili idu njima a motorasi starim putevima...extra je lepo i zanimljivo i u ovo doba godine ti su putevi puni bajkera... Srecan vam put momci i da vas vreme i azdaje lepo sluze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vam koja fotkica od juèer!Napomena jaaako je hladno kad je oblaèno(ne više od 10 C)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako resite da idete malo Slovenijom javite se da vam ispricam kuda je dobro....Ja sam je obisao prosle godine a moj drug Slovenac koji vozi jako dugo motore mi je napravio turu ' date='sve krivine i dobar asfalt.....[b']oni su sada napravili autoputeve [/b]tako da automobili idu njima a motorasi starim putevima...extra je lepo i zanimljivo i u ovo doba godine ti su putevi puni bajkera...Srecan vam put momci i da vas vreme i azdaje lepo sluze E da su ih bar napravili ... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jul 3, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put momci! Ocekujemo svi puno slika, zato nemoj da vam bude tesko da skljockate aparatima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 5, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaavi se Djuuuu-ro!! PS take care & B good Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Jul 5, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaavi se Djuuuu-ro!! PS take care & B good Ako imaš njegov mobitel javi mu mojega kad proðe Slo, da se mi javi. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 5, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam i saljem ti na PP, ali izgleda da ga je iskljucio i ostavio kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Imam i saljem ti na PP' date=' ali izgleda da ga je iskljucio i ostavio kuci...[/quote'] Tako je kako kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ej ja se vratio (Svaba je otisao za Varazdin, tako da sam od Zg-a sam...dosada Bozja). Ovo je bilo najlepsih 8 dana mog zivota, definitivno (samo da me zena ne cuje). Alpi su raj na zemlji. Do sada sam ih posecivao samo na skijama, ali su u stvari leti jos lepsi. Ne mogu jos da se presaberem, samo sam hteo da vam se javim. Dok ne napisem pravi putopis, evo jedne slike sa 'krova Austrije'(3800mnv), Grosglocknera: skinuo sam ga sa kofera...mozda nas neko i poseti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 11, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Putopis !!! Putopis !!! Putopis !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...