Jump to content

Moto Zajednica

JAVOR,ZLATAR,ZLATIBOR

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 153 postova

Svi volimo putovanja,logično...I ja sam bio kojekude,najradje motorom ali najčešće kolima ili kombijem.

I uvek kad se potegne priča o dalekim zemljama, novim predelima i ljudima zaigra mi herc,valjda to tako treba...Ali kad stigne umor ili do mesta u koje si krenuo ima još 500+km čovek shvati da je autoput ipak realno najbolja opcija i onda pun gas.Koliko se toga propusti usput jasno je!

Da ne dužim;sazrela u nama ideja o vožnji po našem(Zapadna Srbija)kraju.Bez žurbe,bez namere da bilo gde budemo u tačno određeno vreme već da obiđemo,vidimo i možda sledeće godine pozovemo na takvu turu  ljude koji nemaju iskustva sa prelepim planinama zapadne Srbije.Zlatibor,Tara,Zlatar,Javor,Golija,Divčibare su tu,pred nosem,a tako ih retko pohodimo kao da ima lepših...

Tri motora,vrlo različita a put spor,zatvoren,asvalt solidan i vreme odlično.I bez obzira na to što sam tuda prošao nebrojano puta kada sam slike prebacio u PC kao da gledam nečiji tuđi putopis.Zato valjda i volimo motore...Sve je drugačije kad se gleda kroz vizir.

post-3251-1287900406254_thumb.jpg

post-3251-12879004062788_thumb.jpg

post-3251-1287900406316_thumb.jpg

post-3251-12879004063481_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

U Sjenici doručak,naravno ćevapi.Rado gledamo visoravan koja je srpski vrh za quallia ali i big game lov.Ljudi su prijatni i rado dočekuju trojicu bajkera,naravno najmanje pažnje zavređuje XJ iz prošlog veka(što reče jedan drugar)a najviše V star koja sija i mami poglede ljudi koji i nemogu da pretpostave koliko je rada i dodatne opreme u nju uloženo. Od Sjenice koja je ravna penjemo se na Zlatar.

post-3251-12879004065815_thumb.jpg

post-3251-12879004066152_thumb.jpg

Nova Varoš,espreso i gas prema zlatarskom jezeru i Kokinom Brodu.Kad smo već kod jezera valja pomenuti i Uvačko ali i Radojnu koja su prebogata ribom i prelepa za odmor.Za ovu priliku samo slika jednog od njih.Asfalt je sada već kao u najboljim evropskim zemljama pa malo dajemo sebi oduška.Idealno mesto da se upuni guma.

post-3251-12879004066514_thumb.jpg

Pre Zlatibora valja svratiti na ribničko jezero,posebno ako imate custom sedište(ili vam je moto jednostavno neudoban).Oko samog Zlatibora ne treba previše priče,urbano i prepuno,pravo uživanje posle prirode i divljih planina.Odatle oprezno(svi čitamo crnu hroniku)do Užica,na trg,još po kafu i onda kući.Sve u svemu,sjajna tura(vožnjica)tu,po komšiluku,a tako puno stvari može da se vidi.Ovo naravno ne znači da sledeće godine nećemo u Barselonu ali svakako znači da i mi konja(ili više njih)za trku imamo.

Pozdrav iz Arilja

WLF

post-3251-12879004068468_thumb.jpg

post-3251-12879004068984_thumb.jpg

post-3251-12879004069304_thumb.jpg

post-3251-12879004069545_thumb.jpg

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Isao sam prosle godine na Zlatibor sa jos dva drugara preko Sjenice i Zlatara,predivan kraj i prelepi predeli za voznju,prvi put sam tada prosao tuda i ove godine na moto skup na Zlatiboru cemo ici tom putanjom.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Tako treba :takoje:

Rado bih se pridruzio jednoj ovakvoj ekipi u obilasku nase prelepe Srbije :takoje:

Svugde je lepo ali u svom dvoristu je naj lepse :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja